Χθες το βράδυ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο ''Late Night'' με τον Γιώργο Λιάγκα, κι έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μέσα σε άλλα ,κι έπειτα από σχετική ερώτηση,
ξεκαθάρισε πως κανένας δεν έχει απομακρυνθεί από την εκπομπή της επειδή το ζήτησε εκείνη.
Σήμερα το πρωί ,λοιπόν, στο ''Πρωινό'' σχολίασαν τη χθεσινοβραδινή συνέντευξη, και η Φαίη Σκορδά μίλησε κυριολεκτικά έξω από τα δόντια κι είπε πράγματα που σίγουρα δεν περιμέναμε.

Ανέφερε, λοιπόν, μέσα σε άλλα ,τα εξής:

Κανείς δεν μπορεί να πει πως η Κωνσταντίνα δεν είναι μια ωραία κοπέλα, είναι μια κούκλα. Από κεί και πέρα κανείς δεν μπορεί ,δεν γίνεται να ξέρει τι έχει συμβεί σε μία εκπομπή. 

Εγώ,λοιπόν,  γνωρίζω ανθρώπους οι οποίοι μου έχουν πει ιστορίες. Από τη στιγμή όμως που δεν έχει βγει κάποιος να τις πει αυτές τις ιστορίες, δεν θα τις πω εγώ. Δεν μπορώ ,όμως, να είμαι κι αντικειμενική όταν εγώ ξέρω κάποια πράγματα. 

Απορώ τώρα με αυτό που βλέπω! Επειδή είμαι ειλικρινής άνθρωπος και δεν μου αρέσει να κάνω ίντριγκες, κάποιοι μπορεί να με κατηγορούν συχνά για τις συνεντεύξεις μου είναι ότι δεν είμαι αιχμηρή ,και το σχόλιό μου-όχι ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Αυτό που βλέπω τώρα σε σχέση με αυτό που είχα ζήσει εγώ εκείνο το βράδυ, δεν έχει σχέση! Ο τρόπος ομιλίας της ήταν πολύ volgare , δεν μπορώ να το πω διαφορετικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]