Η δημοσιογράφος, Μπάγια Αντωνοπούλου, που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλάι του
Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη τού ΑΝΤ1, μιλά στη Real News για τη θέση της στην εκπομπή, τις κριτικές, αλλά και για το αν θέλει να αναλάβει μόνη της ένα πρότζεκτ...

Οι «πόρτες» άνοιξαν εύκολα ή προσπαθήσατε πολύ για να φτάσετε µέχρι εδώ;  

Ήµουν τυχερή γιατί από την αρχή ο Γιώργος Παπαδάκης µε εµπιστεύτηκε και µε επέλεξε στην οµάδα του µόλις τελείωσα τη σχολή του ΑΝΤ1. Όµως, θέλει πολλή δουλειά και συνέπεια για να κερδίσεις την εµπιστοσύνη. Κανένας δρόµος δεν είναι στρωµένος µε ροδοπέταλα.  

Υπήρξε κάποια «σκληρή» κριτική προς το πρόσωπό σας που σας προβληµάτισε;  

Εµπιστεύοµαι ανθρώπους που µε αγαπούν και κρίνουν τη δουλειά µου, συµβουλεύοντάς µε για να γίνω καλύτερη. Όταν, λοιπόν, η κριτική είναι καλοπροαίρετη, µε βάζει σε σκέψεις για να εξελίσσοµαι, καθώς δεν θέλω να παραµένω στάσιµη. Τα κακοπροαίρετα σχόλια απλώς δεν τα ακούω και δεν επιτρέπω στον εαυτό µου να µε επηρεάσουν.  

Ποια ήταν η πιο άβολη τηλεοπτικά στιγµή µέχρι σήµερα;  

Άβολη στιγµή που να µε κάνει να έρθω σε δύσκολη θέση δεν έχει υπάρξει. Πολλές στιγµές, όµως, έχω νιώσει άσχηµα όταν διαβάζω µηνύµατα ανθρώπων που βρίσκονται σε άβολη κατάσταση λόγω οικονοµικής κρίσης και προβληµάτων που τους έχουν κάνει να χάσουν το κουράγιο τους και να µην ελπίζουν στο µέλλον. 

«Βλέπετε» τον εαυτό σας στο τιµόνι µιας εκποµπής;  

Νοµίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να σκέφτοµαι κάτι τέτοιο. Το τιµόνι µιας εκποµπής θέλει µεγάλη πείρα, που αυτή τη στιγµή δεν την έχω. Φυσικά έχω στόχους, αλλά είµαι και άνθρωπος που πιστεύω στα αργά και σταθερά βήµατα και όχι στις φωτοβολίδες. Αυτόν τον δρόµο ακολουθώ.  

Τα ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια «πλήττονται». Αυτό σας δηµιουργεί ένα είδος ανασφάλειας; 

Ανασφάλεια επικρατεί γενικά στην αγορά εργασίας αυτή τη στιγµή στην Ελλάδα. ∆εν ξέρω κανέναν τοµέα που να µην έχει πληγεί, κανέναν εργαζόµενο που να µη φοβάται βλέποντας το µέλλον. Αγωνιώ όπως όλοι µας για την εξέλιξη της κατάστασης, νιώθω πολύ τυχερή που µε τόση ανεργία έχω δουλειά και λυπάµαι που τόσοι συνάδελφοι είναι άνεργοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]