στο επίκεντρο οι αποφάσεις-κινήσεις των καναλαρχών...


Τον ερχόμενο Ιανουάριο τοποθετούν οι γνωρίζοντες τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Αν και το θέμα πλέον δεν είναι η διαδικασία του διαγωνισμού, αλλά οι χειρισμοί των ιδιοκτητών που έχουν ξεκινήσει εκ νέου τις προσφυγές σε μια νέα προσπάθεια να ακυρωθεί ξανά στο ΣτΕ.

Με εξαίρεση ,λοιπόν, τον Ιβάν Σαββίδη που όπως όλα δείχνουν θα συμμετάσχει κανονικά, οι υπόλοιποι καναλάρχες προς το παρόν δεν έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους. Με άλλα λόγια θα συμμετάσχουν και θα περιμένουν στη συνέχεια τις αποφάσεις του Ανώτατου Δικαστηρίου, όπως έκαναν και πέρυσι, ή θα μποϊκοτάρουν τη διαδικασία; Επί πλέον, θα γίνουν προσπάθειες συνεννόησης στο παρασκήνιο για να βρεθεί λύση ή η κατάσταση θα οδηγηθεί σε σύγκρουση, με συνέπεια όλες οι πλευρές να βγουν πολλαπλώς «τραυματισμένες»;

Διότι μπορεί πέρυσι το επιχείρημα του «μαύρου» να βρήκε αποδέκτες, φέτος ,όμως, γνωρίζουν όλοι και κυρίως η κοινωνία ότι το παραμύθι δεν έχει δράκο! Από τη μια είναι σαφές πια ότι οι καναλάρχες πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν, και από την άλλη η κυβέρνηση σε περίπτωση νέας ακύρωσης (που θα έχει πια χαρακτηριστικά οριστικής ματαίωσης), δεν θα μπορέσει να το διαχειριστεί πολιτικά!

Enimerosi24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]