Το αποψινό ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ είναι γεμάτο μελωδικές εκπλήξεις...

0

στις 21.00, στον ΣΚΑΪ...



Με νιάτα, ταλέντο, μελωδικές εκπλήξεις, και ξεχωριστές ερμηνείες πλημμυρίζει η εκπομπή ,«ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ», απόψε, Σάββατο 21 Οκτωβρίου,στις 21.00,  έχοντας στο επίκεντρο τον Γιώργο Περρή, τραγουδιστή της νεότερης γενιάς με αξιοσημείωτη πορεία στο εξωτερικό.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα σε μια σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, εξαιρετική όπως πάντα, ο Θανάσης Βασιλόπουλος, κορυφαίος σολίστας του κλαρίνου, μας μαγεύει για μια ακόμη φορά, ο Τάκης Ζαχαράτος σε μεγάλα κέφια, και οι ταλαντούχες τραγουδίστριες,  Κατερίνα Πολέμη, Παυλίνα Βουλγαράκη, Βίκυ Καρατζόγλου και Δήμητρα Σελεμίδου, μας προσφέρουν μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία. Μαζί τους συμπράττουν και η ορχήστρα Νυκτών εγχόρδων «ΣΑΩ», οι «Latina Loca» και η χορωδία της Μαρίνας Σάττι, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων συνθετών αλλά και ξένες επιτυχίες . 

Την παρέα συμπληρώνουν οι: Άρης Δαβαράκης (στιχουργός), Δημήτρης Βραχνός(διευθυντής του ρ/σ «ΜΕΛΩΔΙΑ»), Αλεξάνδρα Δουβαρά( δημοσιογράφος), Τασούλα Επτακοίλη (δημοσιογράφος), Άννα Μενενάκου(ηθοποιός), Σπύρος Παρασκευάκος (συνθέτης) και Γιάννης Βασιλόπουλος (στιχουργός). 

«ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ», στις 9.00 το βράδυ, στον ΣΚΑΪ. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !