Ο Γιώργος Μαυρίδης αποτελεί αναμφίβολα το πρόσωπο που συγκεντρώνει την περισσότερη προβολή στο Nomads. Το μοντάζ της παραγωγής ενορχηστρώνει ιδανικά το προφίλ του νέου... Ντάνου.Στην περίπτωση ,ωστόσο, του Μαυρίδη, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Μιλάμε για ένα άτομο αρκετά δημοφιλές στο διαδίκτυο και τα social media, ( ειδικά στο hipsteriko target group) που αποστρέφεται την Εκκλησία, κανιβάλιζε τέτοια shows και πάντα έβγαζε ένα προφίλ ελευθεριότητας.
Σε μια παραγωγή που το 80% του τηλεοπτικού αποτελέσματος είναι μονταρισμένο και προαποφασισμένο, συμφέρει τον γνωστό tatoo man το προφίλ του ευσυγκίνητου, αδέκαστου ατόμου που τα παίρνει όλα σοβαρά; Κι αν αυτό το προσωπείο τον πάει μέχρι.... τελικό, θα τον ευνοήσει στις επιχειρήσεις του; Μην ξεχνάμε πως ο Ντάνος ήταν ένα παιδί μη αστικής φιλοσοφίας, που φιλούσε τα κομποσχοίνια 20 φορές την ημέρα και βιοποριζόταν δύσκολα...

1 σχόλιο:

maria13 είπε...

Και να συμπληρώσω ότι ο Ντάνος δεν έκλαιγε. Ούτε γκρίνιαξε όταν έπαιξε μόνος εναντίον όλων. Αντίθετα πείσμωσε και τους κέρδισε .

Bottom Ad [Post Page]