Με αφορμή την συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα, η Ναταλία Γερμανού παρατήρησε την αλλαγή στην συμπεριφορά της Κωνσταντίνας στον αέρα, φέρνοντας στο μυαλό της μια άλλη της συνέντευξη, εκείνη στον Θέμο Αναστασιάδη.

«Θυμάμαι την τηλεοπτική εμφάνιση της Κωνσταντίνας την εποχή που ήμασταν μαζί στο «Μες στην καλή χαρά» και είχε βγει στον Θέμο. Και ήταν τόσο πολύ προσεκτική, τόσο λιγομίλητη. Ήταν καθισμένη έτσι στο τραπέζι, απαντούσε σχεδόν μονολεκτικά, εξαιρετικά προσεκτικά. Όσο κι αν προσπαθούσε η Δούκισσα να την πειράξει, ήταν σχεδόν αγέλαστη. Και το πόσο λυμένη, πλακατζού και γελαστή την είδα στο Γιώργο και λέω κοίτα πως περάσαν τα χρόνια και πως άλλαξε η Κωνσταντίνα.»

Αναφερόμενη μάλιστα και σε εκείνη την παλιά συνάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είχαν ακουστεί άσχημες κουβέντες και στο πως άλλαξαν τα πράγματα η Ναταλία Γερμανού είπε με νόημα: «Ήταν άλλες εποχές τότε. Ήταν όλα αλλιώς».

Δείτε το βίντεο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]