Η είδηση δεν είναι η ανάγκη μετεγκατάστασης του νέου «Έψιλον» ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη σε νέα κτήρια, αλλά η πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι για να μετακομίσει ο σταθμός. Η πρόταση
,λοιπόν, που μελετούν οι υπεύθυνοι της νέας ιδιοκτησίας είναι ο σταθμός να στεγαστεί στα παλαιά γραφεία του ΠΗΓΑΣΟΥ στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου! Δηλαδή, στο κτήριο που εξαγόρασε πέρυσι ο Άκτωρας και ανήκει στην οικογένεια Μπόμπολα.

Κατά συνέπεια, το ενδιαφέρον είναι η εμπλοκή της οικογένειας, αλλά και η σχέση της με τον ομογενή επιχειρηματία, αφού όπως φαίνεται από την ιδέα που έχει πέσει στο τραπέζι, δεν τελείωσε (ενν. η σχέση των δυο πλευρών), με την εξαγορά του «ΕΘΝΟΥΣ», αλλά και του ποσοστού που διατηρούσε ο Φώτης Μπόμπολας στο MEGA. Είναι προφανές ,λοιπόν, ότι υπάρχει κάτι ανοιχτό ακόμα στη σχέση των δυο πλευρών που σε αυτή τη φάση τουλάχιστον δεν είναι ξεκάθαρο, ούτε πώς οριοθετείται ούτε ποιοι παράγοντες την επηρεάζουν.

Με άλλα λόγια δεν είναι σαφές αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες μεταξύ των δυο επιχειρηματιών ή άλλες συμφωνίες, που οδήγησαν στο τραπέζι την πρόταση για τη μετεγκατάσταση του «Έψιλον» στα γραφεία του ΠΗΓΑΣΟΥ. Επίσης ,δεν είναι αδιάφορο το γεγονός ότι στο περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη κινούνται πρώην συνεργάτες της οικογένειας Μπόμπολα. Παρόλα αυτά, κανείς σε αυτή τη φάση δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα για το τι θα συμβεί και πιο συγκεκριμένα για το αν θα ευοδωθεί το σενάριο της μετακόμισης του σταθμού στις εγκαταστάσεις της οικογένειας στη Μεταμόρφωση!

Σίγουρα ,όμως, δεν πρόκειται για μια τυχαία συζήτηση. Κι αυτό για τον απλούστατο λόγο ότι κάποιος που ενδιαφέρεται αυτήν τη στιγμή να στεγάσει την τηλεόρασή του, το πρώτο πράγμα που θα σκεφτόταν δεν θα ήταν τα γραφεία του ΠΗΓΑΣΟΥ, αλλά τα στούντιο του Ελματζιόγλου στην Παιανία τα οποία ανακαινίστηκαν πρόσφατα και είναι ιδανικά για να στεγάσουν έναν τηλεοπτικό σταθμό. Θυμίζουμε ότι στην Παιανία θα πήγαινε το νέο κανάλι του Μαρινάκη.Ως εκ τούτου το λογικό είναι ένα κανάλι που αντιμετωπίζει τέτοιες ανάγκες να πάει εκεί που είναι όλα έτοιμα, σύγχρονα και λειτουργικά, και όχι σε έναν χώρο που χρειάζεται νέες παρεμβάσεις!

ΠΗΓΗ:enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]