Θέμα συζήτησης είχε γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου η αποχώρηση της Ειρήνης Γκανιάτσου από το Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω μόλις μία εβδομάδα μετά την πρεμιέρα!Οι κακές γλώσσες ήθελαν την δημοσιογράφο να έχει τσακωθεί με την Κατερίνα Καινούργιου με την παρουσιάστρια να δηλώνει μεταξύ άλλων πως «το επαγγελματικό δεν έχει καμία σχέση, μπορεί κάποια στιγμή να ξανασυνεργαστούμε. Το προσωπικό, όμως, είναι καθαρά προσωπικό. Όταν εγώ βάζω κάποιους ανθρώπους στη ζωή μου και τους αγαπήσω και τους προσφέρω και τους βάλω μέσα στο σπίτι μου και την καρδιά μου και νιώθω ότι αυτοί οι άνθρωποι, προσωπικά, δεν μου φέρονται όπως έχω φερθεί εγώ ή όπως μου αρμόζει, αυτοί οι άνθρωποι βγαίνουν εκτός. Δε σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξανασυνεργαστώ. Δεν μπλέκω τα επαγγελματικά με τα προσωπικά. Δεν έχω εμμονές».

Η Ειρήνη, εκτός από μια ανάρτηση στα social media δεν έκανε κάποιο άλλο σχόλιο ωστόσο χτες, ανέβασε μια φωτογραφία της στο Instagram στην οποία και ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα!

Η δημοσιογράφος ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΙ και κατά πάσα πιθανότητα θα ενταχθεί στην ομάδα της νέας εκπομπής της Ντορέττας Παπαδημητρίου!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]