Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα σε αμερικανική κωμόπολη, όταν ένας αστυνομικός πυροβόλησε ληστή τράπεζας. Με τον τελευταίο να είναι στην πραγματικότητα ηθοποιός που εκείνη την ώρα γύριζε ταινία...


Το απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην μικρή πόλη Κρόφορντσβιλ στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όπου ένας αστυνομικός σε ώρα υπηρεσίας αντιλήφθηκε ότι μπροστά στα μάτια του εξελισσόταν ληστεία σε τράπεζα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας της στολής του, ο αστυνομικός την ώρα που πλησίαζε στην πόρτα της τράπεζας είδε τον ένοπλο ληστή να βγαίνει από την πόρτα.

"Ασε το όπλο, άσε το όπλο" ακούγεται να φωνάζει στο ληστή, ο οποίος εκείνη την ώρα βγάζει την μάσκα του με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να τον πυροβολήσει.


Ο λόγος για τον οποίο ο "ληστής" έβγαλε την μάσκα του, ήταν για να του αποδείξει ότι στην πραγματικότητα είναι ηθοποιός σε γύρισμα ταινίας. Μάταια ωστόσο τα πρώτα λεπτά, ο ηθοποιός Τζιμ Νταφ προσπαθούσε να αποδείξει την ταυτότητά του.

Η παρεξήγηση ευτυχώς λύθηκε χωρίς ο ηθοποιός να τραυματιστεί σοβαρά. Ωστόσο η αστυνομία εξέφρασε την ενόχλησή της και έριξε την ευθύνη στην εταιρεία παραγωγής, καθότι δεν είχε φροντίσει να την ενημερώσει για το γύρισμα με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να μην καταλάβει αρχικά τι συμβαίνει στο σημείο.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]