Ξεσπά η Ειρήνη Κολιδά: «Θα κινηθώ νομικά! Είχα την περιέργεια να δω πόση χολή θα βγει ακόμα»

0 Comments

Την ενόχλησή της για δημοσιεύματα που αφορούν το πρόσωπό της εξέφρασε δημόσια η Ειρήνη Κολιδά, καθιστώντας παράλληλα γνωστό ότι θα κινηθεί νομικά.

Αφορμή για να ξεσπάσει η πρώην παίκτρια του Survivor στάθηκε το δημοσίευμα της Espresso, σύμφωνα με το οποίο την «τσάκωσαν»  να οδηγεί έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο και της επέβαλαν πρόστιμο 400 ευρώ, κατάσχεση του αυτοκινήτου για δύο ημέρες και αφαίρεση του διπλώματος και της άδειας για έναν μήνα.

«Περίμενα λίγες μέρες να καταλαγιάσει το “σενάριο” γύρω από το όνομα μου. Ομολογώ πως είχα την περιέργεια να δω πόση χολή θα βγει ακόμα…», γράφει στο Instagram η personal trainer, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία που γράφει στα αγγλικά «αντέχεις την αλήθεια;».

Ευχαριστώντας τον κόσμο που την υποστηρίζει, συνεχίζει: «είμαι η Ειρήνη που ξέρετε, η Ειρήνη που δεν προσπαθεί να σας παραπλανήσει σε αντίθεση με εκείνους που το έκαναν πρόσφατα χρησιμοποιώντας το όνομά μου σε ένα περιστατικό που είναι αποτέλεσμα φαντασίας και μόνο».

«Για να μην σας κουράζω, υπάρχουν στοιχεία, χαρτιά που αποδεικνύουν τι ακριβώς συνέβη. Η Ειρήνη δεν υπήρξε ποτέ “τύφλα” στο μεθύσι. Έχει το δίπλωμα της και την άδεια της στα χέρια της. Όμως, έχει τιμή και αξιοπρέπεια που θίχτηκε καθώς θίχτηκαν με αισχρό τρόπο τα όσα πρεσβεύει με αγάπη και πάθος όλα αυτά τα χρόνια. Για τον λόγο αυτό, θα κινηθώ νομικά κατά των συκοφαντών. Γιατί είναι άδικο να καταστρέφουν σε μερικές αράδες, μέσα σε μια μέρα όσα εσύ χτίζεις χρόνια…», καταλήγει.


0 Τα Σχόλια σας: