Μάνος Πίντζης: «Του είπα θα σε καθαρίσω»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Κι εκεί που είχαμε χάσει τα τηλεοπτικά του ίχνη, τον βλέπουμε ξαφνικά στο νέο ριάλιτι του Ant1 «Nomads»!
Από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς του o Μάνος Πίντζης πήρε την απόφαση να δώσει τη «μάχη» του με την ομάδα της «Φωτιάς» με σκοπό να φτάσει στο υψηλότερο βάθρο.
Λίγους μήνες πριν όμως βρέθηκε στο επίκεντρο όταν δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός του, από την σύζυγο του.
Ένα διαζύγιο που έπεσε σαν «βόμβα» στη showbiz, αφού κανείς δεν γνώριζε πως αντιμετώπιζε δυσκολίες στο γάμο του. Μετά από έναν μεγάλο έρωτα και την απόκτηση δύο παιδιών το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει σε φιλικό κλίμα με προτεραιότητά του το καλό των παιδιών του.
Η αλήθεια βέβαια είναι πως ο ηθοποιός μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν ιδίως με δηλώσεις του σχετικά με προσωπική του ζωή. Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξη του τις κακές σχέσεις που είχε με τον πατέρα του.
«Τσιλημπούρδιζε και δεν ήταν καθόλου κύριος στο σπίτι του. Του είχα πει ότι τον καταλαβαίνω ως άντρας, επειδή η μητέρα μου δεν μπορούσε να έχει σεξουαλική επαφή μαζί του, λόγω της ασθένειας της, να «πάει» κάπου αλλού, αλλά να είναι κύριος. Δεν ήταν καθόλου κύριος. Μια βραδιά τα «πήρα στο κρανίο», άνοιξα την πόρτα, του πέταξα όλα τα πράγματα έξω από το σπίτι και του είπα: «θα σε καθαρίσω». Έχω και μια αδελφή, αλλά εγώ για τον πατέρα μου ήμουν ο χαμένος, ο αποτυχημένος, δεν ξέρω τι είχε μέσα στην ψυχή του αυτός ο άνθρωπος. Ήμουν εκείνος που δεν θα έκανε ποτέ τίποτα, ένα τίποτα, ένας χαμένος. Τον πέταξα έξω κανονικά, του είπα να τσακιστεί να φύγει από το σπίτι», δήλωνε πριν από περίπου δυο χρόνια στο περιοδικό Λοιπόν.
Πάντως ο ηθοποιός σίγουρα μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads θα επανακτήσει το κοινό του αφού εκτός από γοητεία, δείχνει να το «έχει» γενικά αφού μην ξεχνάμε πως ο Μάνος Πίντζης κατά το παρελθόν υπήρξε και γυμναστής ενώ έχει ασχοληθεί και με την μόδα αφού έχει δημιουργήσει τη δική του σειρά ρούχων.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !