Δεκέμβρης ή Γενάρης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ανατροπή στον ΑΝΤ1 και μάλιστα για ένα πολύ… υποσχόμενο πρόγραμμα, καθώς τα στελέχη του σταθμού φαίνεται ότι «πόνταραν» πολύ, αλλά τελικά αποφάσισαν να το βάλουν… στο ψυγείο.

Ο λόγος για το καινούργιο show που ετοίμαζαν με τίτλο «Sunday Live Show» και το οποίο όπως είχαν ανακοινώσει από το σταθμό του Αμαρουσίου πρόκειται για ένα «ζωντανό, family entertainment show όπου όλα μπορούν να συμβούν. Ένα “variety” πρόγραμμα, πολυεπίπεδο, με διαφορετική αισθητική προσέγγιση και δράσεις εκτός και εντός studio». Για την παρουσίασή του μάλιστα τα στελέχη του σταθμού βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά και με σκοπό να το έβγαζαν στον αέρα τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου.

Τελικά όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες αποφάσισαν να το βάλουν στο «ψυγείο» και να το βγάλουν… αργότερα με πιο πιθανό αυτό να συμβεί με τον καινούργιο χρόνο. Άλλωστε,από αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει επεισόδιο του «Nomads» οπότε η Κυριακή… καπαρώθηκε από το ριάλιτι περιπέτειας, με τα στελέχη του σταθμού να θέλουν να αποφύγουν… νέες περιπέτειες που μπορεί να προκύψουν από το show αν κι εφόσον δεν βγει… έτσι όπως θέλουν να βγει…!

Έτσι λοιπόν το «Sunday Live Show» προς το παρόν μπαίνει στο «ψυγείο», αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου μέσα στον επόμενο μήνα θα πέσει ξανά στο τραπέζι για να αποφασίσουν αν θα το βγάλουν λίγο πριν το τέλος του χρόνου ή θα το βάλουν μπροστά να είναι αέρα… next year!

newsit-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !