Οι εξελίξεις στην Παρθένα Ζωή...

0
Η Ζωή δέχεται ένα ξεχωριστό δώρο από τον Παύλο, ο οποίος συνεχίζει να την πολιορκεί. Παράλληλα ο Μάκης πιάνει δουλειά στον φούρνο και προθυμοποιείται να βοηθήσει την Ζωή σε μια φωτογράφιση. Η Ζωή, έχει αμφιβολίες για τις αληθινές προθέσεις του Μάκη αλλά τελικά το πρώην ζευγάρι κάνει ένα καινούριο ξεκίνημα. Ο Άρης και η Μαρίνα συγκρούονται, όταν εκείνη του ζητάει να πουλήσει την εταιρεία για να σωθεί οικονομικά ο πατέρας της, ενώ ο Βίκτωρας βρίσκει σανίδα σωτηρίας. Ο Διονύσης και η Κική επισκέπτονται ξανά την κλινική, προκειμένου να βρουν αποδείξεις ενοχής για την εγκυμοσύνη της Ζωής. Κι ενώ η Ζωή προσπαθεί να βγάλει το πορτραίτο του Άρη για το νέο site και να αποφύγει την συζήτηση για το βιντεάκι που της έστειλε, θα δεχτεί ένα επείγον τηλεφώνημα από την Σοφία. Η Ζωή θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο δίλημμα για την ανεξήγητη εγκυμοσύνη της…

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

27o επεισόδιο
Η Ζωή κάνει μία τελευταία προσπάθεια να ανακαλύψει αν η εγκυμοσύνη της οφείλεται σε κάποιο ιατρικό λάθος που έγινε στην κλινική. Η Χρυσάνθη μαθαίνει για την σύλληψη του Διονύση και της Κικής και τρέχει ταραγμένη στο τμήμα. Για καλή τους τύχη ο αξιωματικός υπηρεσίας, ο Τάσος, είναι παλιός συμμαθητής της Σοφίας από τη Μάνη. Ο Άρης αναθέτει την θέση του αντιπροέδρου στον Θωμά αλλά εκείνος αρνείται και οι δύο άντρες έρχονται σε σύγκρουση. Ο Διονύσης και η Κική επιστρέφουν σπίτι μετά την απόσυρση της μήνυσης, αλλά η Θάλεια απογοητευμένη μαζί του, του ζητάει να χωρίσουν. Ο Παύλος κάνει πλέον ξεκάθαρο στη Ζωή ότι θέλει να είναι μαζί της και η Ζωή αποφασίζει να του αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό.

Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017

28o επεισόδιο
Η αντίδραση του Παύλου στην αποκάλυψη της Ζωής, ότι είναι παρθένα και έγκυος, δεν είναι και η καλύτερη. Η Ζωή αποφασίζει να τον κρατήσει σε απόσταση. Η Μαρίνα και ο Άρης ετοιμάζονται, για την εξωσωματική στην παρένθετη. Στην κλινική όμως τα τελευταία δείγματα του Άρη, καταστρέφονται από λάθος. Η Μαρίνα το ανακαλύπτει και έρχεται σε μια πολύ περίεργη συμφωνία με τον γιατρό. Μετά τις αποκαλύψεις του Λαμέρα, ο Βίκτωρας κρατάει το Θωμά στο χέρι και απαιτεί να του μεταβιβάσει τις μετοχές του. Η Ζωή πολύ στεναχωρημένη, μιλάει στην μητέρα της για την αντίδραση του Παύλου και εξομολογείται την αγωνία της για το πώς θα είναι το μέλλον της. Η Σοφία βγαίνει ραντεβού με το προξενιό της Βασιλικής και τους βλέπει ο Μενέλαος. Ο Άρης ενημερώνει την Ζωή, ότι η γυναίκα του είδε το βίντεο που της έστειλε. Η Μαρίνα παίρνει την Ζωή τηλέφωνο και της ζητάει να συναντηθούν.





Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

29o επεισόδιο
Η εξωσωματική στην Στεφανία, ολοκληρώνεται και ο Άρης πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Ζωή συναντιέται με τη Μαρίνα, που της ζητάει να ετοιμάσει ένα ιδιαίτερο βίντεο με φωτογραφίες από την κοινή τους ζωή με τον Άρη. Θέλει να του ετοιμάσει ένα πάρτι έκπληξη όταν μάθουν τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης της παρένθετης. Ο Μάκης παίρνει μέρος σε ένα ιδιότυπο διαγωνισμό bucket challenge για να κερδίσει ένα ταξίδι, ελπίζοντας να πάει με τη Ζωή. Ο Μενέλαος παίρνει τη μεγάλη απόφαση και ζητάει διαζύγιο από τη Νεκταρία, αντιμετωπίζοντας την απρόσμενη οργή της.  Ο Άρης ανακαλύπτει ένα φάκελο με τις χρεώσεις της πιστωτικής κάρτας του Θωμά από διαδικτυακό τζόγο.  Ο Παύλος λέει στη Ζωή ότι θέλει να είναι μαζί της ακόμα κι αν πρέπει να αντιμετωπίσει την ανεξήγητη εγκυμοσύνη της.

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

30o επεισόδιο
Η εγκυμοσύνη της Ζωής δεν στέκεται εμπόδιο στον έρωτα του Παύλου για εκείνη και η Ζωή πείθεται να δώσει μια ευκαιρία σ’ αυτήν τη σχέση. Του ζητάει όμως να το κρατήσουν κρυφό και ο Παύλος το δέχεται. Μετά την αποκάλυψη ότι ο Θωμάς είναι εθισμένος στο τζόγο, ο Άρης ζητάει από τον Παύλο να χακάρει τον υπολογιστή του Θωμά, για να μάθουν περισσότερα. Η Ζωή εξομολογείται στον Παύλο ένα σημαντικό στοιχείο για τον Θωμά, κάτι που ο Άρης μαθαίνει και έρχεται σε οριστική ρήξη με τον Θωμά. Ο Μάκης κερδίζει τον διαγωνισμό για το ταξίδι στην Βαρκελώνη και αισιοδοξεί πως η Ζωή θα δεχθεί να πάει μαζί του. Η Ζωή όμως έχει να αντιμετωπίσει μια απρόσμενη εξέλιξη. Την κρυφή της σχέση με τον Παύλο θα ανακαλύψει η Φοίβη και η έντονη αντίδρασή της δημιουργεί πολλά ερωτηματικά στη Ζωή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !