Πρεμιέρα έκαναν οι Onirama στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου στο «Κέντρο Αθηνών» το βράδυ της Παρασκευής.

Ο frontman του συγκροτήματος, Θοδωρής Μαραντίνης, λίγο πριν βγει στην σκηνή  μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και τον Νίκο Γεωργιάδη.

Μεταξύ άλλων, ο Θοδωρής αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει σκεφτεί την solo καριέρα. «Επειδή ήμουν πολύ συγκεκριμένος μέσα μου ότι θέλω να προχωρήσω με τη μπάντα μου, γιατί η μπάντα με καλύπτει πλήρως και σαν άνθρωπο και σαν παρέα και καλλιτεχνικά, δεν άφησα ποτέ με πείσει κάποιος ότι πρέπει να κάνω solo καριέρα… Επειδή υπάρχει μεγάλη ελευθερία μέσα στη μπάντα και ατομικά και καλλιτεχνικά, δεν έχει προκύψει αυτό το πράγμα και ούτε έχω αφήσει να εισβάλλει κάποιος και να το «μολύνει» κάποιος μ’ αυτή τη σκέψη…», είπε.

Σχετικά με το ενδεχόμενο να παρουσιάσει κάτι τηλεοπτικά μαζί με την σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, ο ίδιος τόνισε: «Κάποια στιγμή είχαμε συζητήσει για μια ιδέα που σκεφτόμασταν για εκπομπή, αλλά δεν ξέραμε πότε πρέπει να γίνει. Πρέπει να βρούμε την σωστή στιγμή. Οπότε είπαμε ότι κάποια στιγμή θα το κάνουμε. Είμαστε της φιλοσοφίας ότι αν είναι να έρθει κάτι θα έρθει. Δεν χρειάζεται να το βιάζεις και να το πιέζεις…»

Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει και τον λόγο που δεν έχει δει ποτέ τον εαυτό του στο X-Factor, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Δεν έβλεπα τον εαυτό μου στο X-Factor, ούτε έμπαινα στη διαδικασία να διαβάσω τα σχόλια, για να μην επηρεαστώ και να είμαι αυθόρμητος. Άκουγα τους αρχισυντάκτες με σκοπό το καλό της εκπομπής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]