Ένα απίστευτο ξέσπασμα της Μαρίας Κορινθίου είδαμε σήμερα στη συνέντευξη Τύπου για την παράσταση, Γοργόνες και μάγκες. Ως γνωστόν, η ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον θρυλικό ρόλο τής
Μάρθας Καραγιάννη, στην ιστορική ταινία, Γοργόνες και μάγκες, που μεταφέρεται φέτος στο θεατρικό σανίδι. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, λοιπόν, κι ενώ μιλούσε η πρωταγωνίστρια,Μαρία Κορινθίου, ξέσπασε σε κλάματα και κυριολεκτικά δεν μπορούσε να μιλήσει, με το κλίμα να είναι...ιδιαίτερο, και τον Μίμη Πλέσσα να κρύβει το πρόσωπό του καθώς με τους...ξαφνικούς λυγμούς της ηθοποιού, δεν μπορούσε να μη γελάσει.

Στο ''Πρωινό'', όπου και σχολιάστηκε το εν λόγω θέμα, τα σχόλια έδιναν κι έπαιρναν. Την αρχή έκανε ο Άρης Καβατζίκης ,που είπε πως αν το βίντεο το βλέπαμε χωρίς ήχο, θα νομίζαμε πως κάποιον κλαίνε, θύμιζε μνημόσυνο, ενώ μετά την προβολή του αποσπάσματος, τόνισε πως το κλάμα της ήταν λες κι έμαθε εκείνη τη στιγμή πως πέθανε ο Γιάννης Δαλιανίδης. Τον λόγο πήρε και ο δημοσιογράφος, Κώστας Τσουρός, που ανέφερε ότι η Μαρία Κορινθίου απέδειξε πόσο καλή ηθοποιός είναι, καθώς έκλαιγε χωρίς δάκρυα, κι απορεί γιατί της έδινε χαρτομάντηλα ο Πλέσσας.Φυσικά, όλο το πάνελ ,είχε ξεσπάσει σε γέλια.

Δείτε στο video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]