Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Παρθένα Ζωή».


Παράλληλα με το θέατρο κάνεις και τηλεόραση.

Ναι, είμαι στο σίριαλ «Παρθένα Ζωή». Είναι καθημερινό σίριαλ και τώρα που έχω θέατρο στην Πάτρα, κάθε Πέμπτη με Κυριακή, είναι πολύ κουραστικό. Είμαι παρέα με το συγκρότημα που κάνουμε ηχογραφήσει, είμαι ο τραγουδιστής. Αυτή τη στιγμή έχω βάλει κάποιες προτεραιότητες, κυρίως σε ό,τι αφορά στο οικονομικό κομμάτι της ζωής μου.

Δηλαδή;

Είπα ότι όποιο επάγγελμα μου φέρνει «τον άρτον ημών τον επιούσιον» να δώσω το 100% εκεί, να το κάνω. Ό,τι καλλιτεχνικά μου δίνει περισσότερο «ψωμί στο τραπέζι» αυτό θα κινήσω περισσότερο.

Παίζουν ρόλο τα χρήματα σε αυτό που κάνεις;

Εννοείται, δεν δουλεύω τσάμπα, βέβαια παίζουν ρόλο. Στο χώρο της υποκριτικής είμαι 7 χρόνια επαγγελματικά. Έκανα διαφημίσεις, κάτι το οποίο με τάισε πολύ στο παρελθόν μετά πήγα στην Τουρκία κι έκανα το σίριαλ «Δύο όχθες, ένας Ισμαήλ». Έπειτα γύρισα στην Ελλάδα, έκανα το «Ταμάμ» και άλλα πράγματα. Ξεκίνησα την καριέρα μου από την Τουρκία, τα πρώτα μου βήματα, όπου ήμουν πλέον επαγγελματίας ηθοποιός και πληρωνόμουν. Όταν μου είπαν ότι θα κάνω τον Τούρκο στο «Ταμάμ», γέλασα.

Πότε ξεκουράζεσαι;

Ξεκουράζομαι στον ύπνο και τον βρίσκω οπουδήποτε... στα ΚΤΕΛ, στην πρόβα όταν δεν δουλεύω, στο καμαρίνι... Κοιμάμαι οπουδήποτε, σαν τους παππούδες. Με ξεκουράζει ένα μικρό ταξίδι, ένα Σαββατοκύριακο να μην έχω το κινητό μαζί μου, γιατί χτυπάει συνέχεια, θεωρώ ότι είμαι από τα τυχερά παιδιά,., επειδή χτυπάει συνέχεια το κινητό μου για καλό και όχι για να πληρώσω ΕΝΦΙΑ, ΔΕΗ και όλα τα άλλα.

Τα έχεις πληρώσει όλα αυτά;

Ναι, μέχρι στιγμής είναι όλα εντάξει, πληρωμένα.

Πηγή: Λοιπόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]