Η Κατερίνα Γερονικολού σε συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Το τατουάζ».

Στο «Τατουάζ» υποδύεσαι την Όλγα. Βάζεις στοιχεία του χαρακτήρα σου στην ηρωίδα αυτήν;
Ό,τι είναι του χαρακτήρα μου μπαίνει άθελα μου και υποσυνείδητα εντελώς. Στους ρόλους δεν βάζω στοιχεία του χαρακτήρα μου, εκτός κι αν είναι, πια, πολύ κοντά μου. Βάζω τα στοιχεία που μου μεταδίδει ο σεναριογράφος κάθε φορά. Ό,τι μπαίνει από μένα είναι αυθόρμητο.

Πώς είναι η συνεργασία σου με τον Ανδρέα Γεωργίου και τη Βάνα Δημητρίου;
Μετράει λίγους μήνες, αλλά έχει καλά θεμέλια. Τους εμπιστεύτηκα εξ αρχής και η εμπιστοσύνη μου δικαιώνεται. Είμαι χαρούμενη, γιατί συνεργάζομαι με ανθρώπους που είναι πολύ ικανοί. Το «Τατουάζ» έχει πολλά εξωτερικά γυρίσματα και σε διάφορες πόλεις.

Δίστασες καθόλου να πεις το «ναι» σε αυτήν τη συνεργασία;
Όχι. Αυτό είναι θετικό για μένα, το ότι τα γυρίσματα γίνονται σε ωραία μέρη της Ελλάδας και δεν πραγματοποιούνται σε ένα στούντιο. Σίγουρα, όταν ταξιδεύεις, υπάρχει μεγαλύτερη ταλαιπωρία, αλλά το αποτέλεσμα σε αποζημιώνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σε αποζημίωσε το αποτέλεσμα της σειράς μέχρι στιγμής;
 Ναι, γιατί δεν βλέπω τη σειρά μόνο γιατί πρέπει να τη δω. Δεν έχω χάσει ούτε ένα επεισόδιο. Ανήκω στους τηλεθεατές του «Τατουάζ». Ό,τι και να γίνει στους πίνακες τηλεθέασης ή αν μου πει κάποιος πως δεν του αρέσει, δεν έχω πρόβλημα. Εμένα μου αρέσει πολύ. Είναι έξυπνη, έχει ενδιαφέρον, ταυτίζεσαι με πολλά πρόσωπα. Με αφορά.

Τι σε κέντρισε στον ρόλο της Όλγας;
Δεν συναντάμε πολύ συχνά γυναίκες με τσαγανό, που μεγαλώνουν μόνες ένα παιδί, έχουν αυτονομία, ανεξαρτησία, δυναμισμό. Όλο αυτό που έχει η Όλγα, η οποία δεν πτοείται.
Μέχρι στιγμής, η Όλγα είναι χαμηλών τόνων, θα δούμε άλλες πτυχές του χαρακτήρα της;
Δεν ξέρω αρκετά μελλοντικά τι θα συμβεί με τον ρόλο. Σίγουρα, όμως, θα γίνουν διάφορα και θα έχει πολύ ενδιαφέρον η συνέχεια.

Πώς θα ήθελες να εξελιχθεί ο ρόλος σου;
Δεν έχω βλέψεις. Θέλω να δω τι σκέφτεται η Βάνα Δημητρίου. Ό,τι ανατρεπτικό από τη σεναριογράφο. Ως τηλεθεάτρια, θα ήθελα να τη δω με κάποιον άντρα. Αλλά μπορεί να μην είναι αυτή η μοίρα της, γιατί δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για συντροφικότητα.

Πηγή:mytvΔεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]