Λεφτά υπάρχουν... τουλάχιστον στην ελληνική τηλεόραση! Σε περισσότερα από 15 τηλεπαιχνίδια, τα οποία παρουσιάζονται αυτήν τη σεζόν στη μικρή οθόνη, τα ευρώ πέφτουν... βροχή!

Και μπορεί η τηλεόραση να δίνει το δέλεαρ για να βγάλει κανείς εύκολο χρήμα μέσα στην οικονομική κρίση, ωστόσο δεν πρόκειται για ζεστό... χρήμα, καθώς οι νικητές αργούν να πάρουν στα χέρια τους το ρευστό. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι ο περσινός νικητής του «Survivor» Γιώργος Αγγελόπουλος ακόμη δεν έχει δει τα 100.000 ευρώ, για τα οποία πάλεψε σκληρά στον Αγιο Δομίνικο.

Επίσης, οι συμμετέχοντες στα τηλεπαιχνίδια γνωρίζουν πια ότι ένα μεγάλο μέρος των κερδών τους πηγαίνει στην Εφορία. Πάντως, για όποιον έχει διάθεση για αναγνωρισιμότητα -και το ανάλογο ταλέντο- υπάρχει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων, για να συμμετάσχει και να βγάλει λεφτά.

Το Star «χτυπά» τη φετινή σεζόν με πέντε παιχνίδια, μεταξύ των οποίων υπάρχουν ένα talent show και ένα reality. Στο «5 Gold Rings», που έρχεται τον Νοέμβριο, το κανάλι της Κηφισιάς μάς ζητάει να πάρουμε τον καλύτερό μας φίλο και να εξερευνήσουμε τη μεγαλύτερη διαδραστική επιδαπέδια οθόνη της ελληνικής τηλεόρασης, κερδίζοντας έως και 25.000 ευρώ κάθε εβδομάδα, ενώ στο «Μoney Drop», το οποίο θα βγάλει το κανάλι στον αέρα έως το τέλος του μήνα, τα λεφτά θα πέφτουν στο κεφάλι των παικτών... με το τσουβάλι! Το «Shopping Star» δίνει κάθε εβδομάδα στη νικήτρια 1.000 ευρώ, ενώ ο «Τροχός της τύχης» μοιράζει μετρητά, δώρα και -γιατί όχι;- ένα αυτοκίνητο σε κάθε εκπομπή. Οποιος το ’χει με τη μαγειρική μπορεί να δοκιμαστεί στο «MasterChef» και να διεκδικήσει -από το δεύτερο μισό της σεζόν- 50.000 ευρώ!

Στον Σκάι για λίγο ακόμα όποιος... υπακούσει στην προσταγή «Κάνε παζάρι» φεύγει με πλούσια δώρα και μετρητά, ενώ, αν βρεθεί μέσα στους επόμενους μήνες στην ομάδα του «Survivor», μπορεί να διεκδικήσει 100.000 ευρώ! Στο «The Voice» η καλύτερη φωνή ανταμείβεται με ένα αυτοκίνητο μεγάλης αξίας, ενώ στο «Ελλάδα, έχεις ταλέντο» το απόλυτο... ταλέντο φεύγει πλουσιότερο κατά 50.000 ευρώ. Από την άλλη, στο «My style rocks» όποια καταφέρει να... επιβιώσει από το ξεμάλλιασμα θα φύγει με 30.000 ευρώ. Στον ΑΝΤ1, από τη σκληρή μάχη των «Νομάδων» στις μακρινές Φιλιππίνες ένας θα φύγει με το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ! Στο «Still standing», το τηλεπαιχνίδι γνώσεων, ο έχων γνώσεις επιβραβεύεται μέχρι και με 30.000 ευρώ, ενώ στο «Rouk Ζouk», η παρέα κάνει... παιχνίδι και μπορεί να φύγει με 5.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]