Ο Μένιος Φουρθιώτης και η παρέα του στα «Αποκαλυπτικά» σχολίασαν την πρεμιέρα του Γιώργου Λιάγκα, και τα σχόλια ήταν κάτι παραπάνω από δηκτικά:

«Τέτοια αναμονή, είχαν στηθεί γιγαντοοθόνες σε πλατείες! Και στα 5 πρώτα λεπτά, λες γιατί; Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε stand up, γελούσε χωρίς λόγο, ήταν σαν να έβλεπες μετεμψύχωση κακού ηθοποιού!» είπε ο Σωτήρης Καραμίντζας, και ο Μένιος Φουρθιώτης συνέχισε λέγοντας:

«Μου άρεσε πολύ περισσότερο ο Ουγγαρέζος, από τον Γιώργο, να καταγραφεί αυτό! Μα ήταν καλύτερος! Ο Γιώργος του το είπα, τον πήρα και τηλέφωνο, και του λέω γιατί σου βάλανε autocue, γιατί το κάνουν στο εξωτερικό μου είπε.Αμέσως μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, τη σκυτάλη πήραν τα υπόλοιπα μέλη της παρέας των «Αποκαλυπτικών».

«Ο άνθρωπος είχε τόση αμηχανία, που έτρεμαν τα χέρια του. Είδε κάποιος αυτό το υλικό, και δεν πήρε χαμπάρι ότι εκτίθεται ο παρουσιαστής; Ο Λιάγκας μπορεί να κάνει συνεντεύξεις, δεν μπορεί να κάνει χιούμορ!

Τα βίντεο είχαν πρόβλημα, ήταν γυμνασιακό το χιούμορ, υπήρχαν πολλά σημεία στα οποία ο Ουγγαρέζος στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων» είπε η Νάνσυ Νικολαΐδου μεταξύ άλλων. Ο παρουσιαστής προσπάθησε να αποδώσει το ότι τα κείμενα μπορεί να αποδίδουν στο γραπτό λόγο, αλλά να μη λειτουργεί στην τηλεόραση, και διευκρίνισε ότι δεν του άρεσε και του το είπε στο τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]