Δύο από τα τρία μεγάλα αγκάθια στις συμβάσεις της Άλτερ Έγκο κατάφερε τελικά να εξουδετερώσει η ΕΣΗΕΑ. Έτσι η εταιρεία συμφώνησε να αναλαμβάνει το βάρος των αγωγών
εναντίον δημοσιογράφων, ενώ αρχικά ήταν αρνητική, ενώ επίσης πήρε πίσω την παράδοση προσωπικών και ιατρικών δεδομένων.

Στο σημείο που ήταν αδιαπραγμάτευτη η εταιρεία και τελικά η ΕΣΗΕΑ δεν κατάφερε κάτι ήταν στον λεγόμενο «δανεισμό» εργαζομένων. Έτσι η Άλτερ Έγκο έχει πλέον το δικαίωμα να… δανείζει εργαζομένους σε οποιαδήποτε εταιρεία του Β.Μαρινάκη και όχι μόνο σε εκείνες που η Άλτερ Έγκο έχει συμμετοχή.  Σύμφωνα ,βέβαια, με τον Α.Καρακούση αυτό δεν είναι κάτι κακό, αλλά όπως ανέφερε σε εργαζομένους και συνδικαλιστές «ανοίγει δρόμους» για τους εργαζομένους.

Τώρα τι δρόμους ο Θεός και η ψυχή του διευθυντή του Βήματος. Μπορεί να είναι δρόμοι σαν αυτούς που πριν από έναν χρόνο ο Αντώνης Καρακούσης έλεγε στο προσωπικό του ΔΟΛ ότι οδηγούν σε κάτι… αμπάρια. Πάντως, καλώς ή κακώς ,ο Καρακούσης βγήκε μπροστά και υπερασπίστηκε τη σύμβαση ακόμη και από το βήμα της ΕΣΗΕΑ προτρέποντας τους εργαζομένους να την υπογράψουν άφοβα. Ο έτερος διευθυντής, ο Π.Λάμψιας, που μάλιστα οι υφισταμένοί του έχουν θέσει πλήθος ζητημάτων όπως τα Κυριακάτικα, τα ρεπό κ.λπ., δεν έχει ακόμα τοποθετηθεί επισήμως.

Enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]