Σε προβληματισμό βρίσκονται τα στελέχη του ALPHA σχετικά με την πορεία του "Slam" στους πίνακες τηλεθέασης. Τα νούμερα βρίσκονται σε τραγικά επίπεδα και αυτή τη στιγμή θεωρείται το πιο αποτυχημένο τηλεπαιχνίδι της σεζόν. Για ακόμη μία χρονιά, το κανάλι της Κάντζας αποδεικνύει ότι δεν μπορεί να κατορθώσει να έχει στο πρόγραμμά του μία επιτυχημένη εκπομπή στο slot 4-6. Το μεγάλο πρόβλημα, όμως, έχει να κάνει με το γεγονός πως "καίγεται" ένα πολύ δυνατό πρόσωπο.

Ο ALPHΑ πιστεύει πολύ την Ελένη Τσολάκη ( δεν είναι τυχαίος ο περσινός πανικός στο άκουσμα της είδησης πως ο ΑΝΤ1 τη γλυκοκοιτάει), και προβληματίζονται πάρα πολύ για το αν της δημιουργούν ένα σοβαρό τροχοπέδη στην καριέρα της, χρεώνοντάς της μία τόσο μεγάλη τηλεοπτική αποτυχία.

Κάποιοι στον ALPHA δεν θέλουν να φαντάζονται καν πως θα είναι τα ποσοστά, αν ο AΝΤ1 είχε κανονικό πρόγραμμα στο slot 4-5 και αν το "My style rocks" ξεκινούσε 4 και όχι 4.15.

Για να καταλάβετε τη δραματική πορεία του τηλεπαιχνιδιού ,σας παραθέτουμε τα νούμερα τηλεθέασης της εβδομάδας που μας πέρασε:

                     Σύνολο  Νεανικό
Δευτέρα        13,7        12,6
Τρίτη             12,5        9,8
Τετάρτη         13,6        11,6
Πέμπτη          15,2        12,5
Παρασκευή   11            9,8

Σύνολο εβδομάδας 13,2
Νεανικά εβδομάδας 11,3

2 σχόλια:

Niki είπε...

Αν αυτα ειναι τραγικα νουμερα, τι να πει και το ΕΔΩ στον ΣΚΑΙ...
Μηπως βαζετε πολυ ψηλα τον πήχη;

Αν εχεις ιδεες είπε...

Για ένα κανάλι όπως ο Άλφα που δυο χρόνια πριν ήταν πρώτος ίσως είναι τραγικά όντως.Κριμα για την Τσολάκη όμως.

Bottom Ad [Post Page]