Aνατροπή στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ...

0

Κάθε Παρασκευή ,στις 21.00 , ο ΣΚΑΪ είχε το βραδινό επεισόδιο του My Style Rocks, το GALA, το
οποίο και διαρκούσε μέχρι αργά τα μεσάνυχτα. Ωστόσο, από απόψε ο σταθμός αλλάζει τον προγραμαμτισμό του, μια και το εν λόγω πρότζεκτ ομολογουμένως έχει αποδειχθεί ναυάγιο .Έτσι, το MY STYLE ROCKS GALA θα προβάλλεται πλέον στις 22.20 ,ενώ στις 21.00 θα δούμε highligts από το ''Ελλάδα έχεις ταλέντο''

Τι θα δούμε ,όμως, απόψε, στη νέα ώρα του Gala;
Στη δεκαετία των ’80 θα μας μεταφέρουν με τις εμφανίσεις τους οι διαγωνιζόμενες στο Gala του «My style Rocks», απόψε, στις 22.20, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ,με παρουσιάστρια τη λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή.

Μια εντυπωσιακή βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και μοναδικές εμφανίσεις πάνω στην πασαρέλα. Πρώτη θα …ανοίξει τον χορό η Χριστίνα Σάλτη που θα σταθεί μπροστά στην επιτροπή πριν πει και ένα τραγούδι.Αφού ερμήνευσε τις τελευταίες επιτυχίες και τους ξεσήκωσε όλους, οι κοπέλες πήραν τη θέση τους πάνω στην πασαρέλα.

Η Αλεξάνδρα ως ντίβα της εποχής είχε τον προσωπικό της bodyguard που δεν την άφησε ούτε λεπτό μόνη. Η Δανάη χόρεψε μαζί με τον παρτενέρ της με μουσική υπόκρουση της εποχής. Η Βασιλική δεν μπορούσε να ξεφύγει από φλας των παπαράτσι, αλλά και από τα σχόλια των κριτών, όπως ,άλλωστε, και οι υπόλοιπες κοπέλες. Ο Στέλιος Κουδουνάρης, μάλιστα, έκανε μία …συλλογή από διάφορα αξεσουάρ, τα οποία τα αφαίρεσε από τα κορίτσια με σκοπό να τα …κάψει.

Ποιες τελικά κέρδισαν τις εντυπώσεις; Ποιες πήραν τη μεγαλύτερη βαθμολογία; Ποια θα αποχωρήσει αλλά και ποια θα είναι η νικήτρια της βραδιάς που θα φύγει με 2.500 ευρώ; 

Όλα θα εξαρτηθούν από την βαθμολογία της επιτροπής: Στέλιος Κουδουνάρης, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και Χάρης Χριστόπουλος...

 «My style Rocks-Gala»,  απόψε στις 22.20.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !