Στο 2ο επεισόδιο της νέας εκπομπής, ο Νίκος Κοκλώνης και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνεχίζουν να μας αποκαλύπτουν τα «μυστικά» του Σαν Φραvσίσκο! Στο δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής, απόψε, Παρασκευή , στις 23.00, στον ΑΝΤ1, ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με την
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, συνεχίζει την περιήγησή του στο Σαν Φρανσίσκο.

Το Σαν Φρανσίσκο εκτός από πόλη της επιτυχίας και της τεχνολογίας είναι και η πόλη που γέννησε πολλά κινήματα, καλλιτεχνικά και κοινωνικά. Ο Νίκος Κοκλώνης και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περπατούν στη γειτονιά του Κάστρο που τη δεκαετία του ‘70 αποκαλούσαν το χωριό των gay. Μας δείχνουν από κοντά τα σημεία που διαδραματίζεται η ταινία για τη ζωή του Χάρβεϊ Μιλκ και αποτυπώνεται η ατμόσφαιρα της ελευθερίας και της ανεκτικότητας. Ακόμη και σήμερα τα πάντα κινούνται στον ρυθμό του κινήματος. H εκπομπή κάνει στάση στο εμβληματικό σινεμά Κάστρο, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 1922. Κάτι η ατμόσφαιρα της ελευθερίας κάτι η παιχνιδιάρικη διάθεση της γειτονιάς, κάτι η εκδήλωση αφιέρωμα στην ταινία “Grease”, παρουσιαστής και καλεσμένη μπαίνουν στον πειρασμό για ένα βίντεο-κλιπ…


Ακόμη: Η κάμερα του Celebrity Travel ακολουθεί τα χνάρια της δημιουργίας του Σαν Φρανσίσκο και μας οδηγεί στα δαιδαλώδη στενά της πρώτης και μιας από τις μεγαλύτερες Chinatown της Αμερικής. Μας μαθαίνει την ιστορία πίσω από τα κουλουράκια τύχης (fortune cookies), ενώ η Κωνσταντίνα καταπιάνεται με την κατασκευή τους.

Στη συνέχεια, παρακολουθούμε το πιο ακριβό προάστιο του Σαν Φρανσίσκο, θαυμάζουμε σπίτια εκατομμυρίων και την πιο ακριβή θέα στην πόλη. Βλέπουμε το διάσημο «πιο στριμμένο δρόμο του κόσμου», τη Lombard street και τη γειτονιά που ο Άλφρεντ Χίτσκοκ είχε τοποθετήσει το σπίτι του πρωταγωνιστή του, στην ταινία “Vertigo” (Δεσμώτης του Ιλίγγου). Ο Νίκος και η Κωνσταντίνα επισκέπτονται την τουριστική αποβάθρα των ψαράδων και δοκιμάζουν την τοπική σπεσιαλιτέ, το σάντουιτς με βραστό καβούρι. Γίνονται φίλοι με εκκεντρικούς καλλιτέχνες του δρόμου, ανακαλύπτουμε την ιστορία τους και θαυμάζουμε τη γειτονιά που έστησαν την εταιρεία παραγωγής τους, ο Φράνσις Φορντ Κόπολα με τον Τζορτζ Λούκας τη δεκαετία του ‘70.  Η νύχτα πέφτει στο Σαν Φρανσίσκο και προσφέρει την καλύτερη ατμόσφαιρα για εκ βαθέων αποκαλύψεις από την Κωνσταντίνα.


Στo 2o επεισόδιο του Celebrity Travel, ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στο Σαν Φρανσίσκο της California, βλέπουμε μέρη που δεν έχει πλησιάσει άλλη ελληνική εκπομπή, ανακαλύπτουμε τα πιο κρυμμένα μυστικά της πόλης αλλά και της καλεσμένης μας, Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Απόψε, Παρασκευή ,27 Οκτωβρίου στις 23.00, στον ΑΝΤ1, το 2ο επεισόδιο του Celebrity Travel! Μην το χάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]