Στην τελική ευθεία έχει εισέλθει η προετοιµασία του «Έθνους της Κυριακής», το οποίο, σύµφωνα
µε πληροφορίες, θα «κρεµαστεί» στα περίπτερα στις 5 Νοεµβρίου. Η οµάδα του εκδότη του φύλλου ,∆ηµήτρη Μάρη ,φιλοδοξεί να δημιουργήσει ένα πλούσιο σε όλα τα επίπεδα έντυπο, το οποίο θα µπορεί να σταθεί µε αξιώσεις στον δύσκολο ανταγωνισµό της κυριακάτικης αγοράς.

Εκτός από τον µοντέρνο σχεδιασµό που θα έχει η εφηµερίδα, τα στελέχη της 24Μedia έχουν επιλέξει και µια σειρά από ένθετα που θα κάνουν ανταγωνιστικό στον αναγνώστη το προς έκδοση προϊόν. Η εφηµερίδα θα στηρίζεται στο ρεπορτάζ, στους φακέλους, στην ποιοτική αρθρογραφία και στις εναλλακτικές συνεντεύξεις.

Από κει και πέρα, η οµάδα του ∆ηµήτρη Μάρη θα δώσει έµφαση στην εµπορική πολιτική του φύλλου, πράγµα που σηµαίνει ότι η κυριακάτικη έκδοση θα συνοδεύεται από µεγάλες προσφορές, αλλά και περιοδικές εκδόσεις. Αν και ακόµα δεν έχει αποφασιστεί, από τη στιγµή που θα δοθεί έµφαση στο κυριακάτικο φύλλο, κατά πάσα πιθανότητα ο ∆ηµήτρης Μάρης θα αφαιρέσει τις προσφορές από τη σαββατιάτικη έκδοση.

Σε κάθε περίπτωση, οι επιτελείς της Συγγρού δείχνουν ικανοποιηµένοι από τις πρώτες κυκλοφοριακές επιδόσεις που κατέγραψε το «Έθνος» µετά την επανακυκλοφορία του. Για την ιστορία και µόνο, αξίζει να σηµειωθεί ότι απόλυτα ικανοποιηµένος µε την τακτική που ακολουθεί ο κ. Μάρης είναι και ο ιδιοκτήτης της Dimera ,Ιβάν Σαββίδης.

Parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]