Την Τετάρτη έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 η νέα κωμωδία, 4ΧΧΧ4, στην οποία μέσα σε άλλους
πρωταγωνιστεί και η Νίκη Γρανά. Η ηθοποιός μιλά στο Mytv για το νέο αυτό σίριαλ, αλλά και την ηρωίδα της...

Αυτήν τη σεζόν αφήνετε πίσω σας τα δράματα και πρωταγωνιστείτε σε μία κωμωδία. Ποιες είναι, λοιπόν, οι πρώτες εμπειρίες από αυτήν την αλλαγή;  

Αρχή είναι ακόμα και προσπαθώ να δω πώς είναι η κωμωδία. Σίγουρα είναι μία καινούργια εμπειρία που προσπαθώ να απολαύσω. Από την αρχή που διαβάζεις το επεισόδιο, γελάς. Στο γύρισμα πολλές φορές γελάμε. Είναι ωραίο όλο αυτό. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό,βέβαια, ο τρόπος που πρέπει να παίξεις, ο ρυθμός ,το γεγονός ότι υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος κατά τον οποίο πρέπει να πεις την ατάκα για να βγει το κωμικό στοιχείο.  

Μιλήστε μας για την ηρωίδα που υποδύεστε, τη Βερόνικα...  

Η Βερόνικα έχει τα θεματάκια της. Όπως ξέρουμε, είναι ανοργασμική και δεν χαίρεται τον έρωτα. Κάνει, βέβαια, πολύ σεξ και έχει αρκετές περιστασιακές σχέσεις, αλλά έχει κενά. Για τον λόγο αυτό πάει και στην ψυχολόγο, την Παρθενία, την οποία υποδύεται η Κάτια Δανδουλάκη. Η Βερόνικα, λοιπόν, απατάει τον σύντροφό της κατ' εξακολούθηση.  

Από τη στιγμή που υπάρχει κάποιος σύντροφος στη ζωή της, γιατί δεν προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της μαζί του ερωτικά;  

Ισχύει η εξής κατάσταση: Είναι μεν μαζί, αλλά είναι από αυτά τα σύγχρονα ζευγάρια που ζουν πάνω κάτω στο σπίτι. Αυτός δεν θέλει να κοιμούνται μαζί, οπότε μάλλον και αυτό συμβάλλει στα κενά τα οποία υπάρχουν στη σχέση τους και υποσυνείδητα προκαλείται μέσα της ένα πρόβλημα στο ερωτικό κομμάτι. Δεν μπορεί να αφεθεί ερωτικά. Επίσης, αυτός ούτε να παντρευτούν θέλει ούτε υπάρχει κάποια εξέλιξη στη σχέση τους, οπότε την κρατάει σε μια απόσταση και ούτε αυτό τη βοηθάει να τον εμπιστευτεί πλήρως,..  

Τι ψάχνει λοιπόν, η Βερόνικα;  

Να ζήσει μία ουσιαστική σχέση. Μάλιστα, σε κάποια φάση λέει στον σύντροφό της ότι δεν αντλεί ευχαρίστηση από τη σχέση τους, γι' αυ­τό πειραματίζεται και με άλλους άνδρες, μήπως και τη βρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]