Γνωστό έχει γίνει εδώ και λίγο καιρό πως ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να εντάξει και δεύτερη καθημερινή σειρά στην απογευματινή του ζώνη από τον Γενάρη. Η συγκεκριμένη είδηση δεν επιβεβαιώνεται επίσημα, αλλά είναι γεγονός πως το κανάλι θέλει να ενισχύσει το slot 4 με 6 και για αυτό μπαίνει στη διαδικασία να μειώσει τις ώρες του προγράμματος που υπάρχουν επαναλήψεις.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως τα στελέχη του ΑΝΤ1 επιθυμούν διακαώς το νέο τους καθημερινό σήριαλ να το αναλάβει ο Δημήτρης Αρβανίτης. Προφανώς αναλογίστηκαν τις μεγάλες επιτυχίες του στην καθημερινή ζώνη του Mega (Μία στιγμή, δύο ζωές, Η Ζωή της άλλης, Κλεμμένα Όνειρα και Δικαίωση), και γι' αυτό θέλουν όλη αυτή η κατάσταση να μεταφερθεί και στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ο γνωστός σκηνοθέτης δεν έχει ως προτεραιότητα την επιστροφή του με ένα καθημερινό σήριαλ και για αυτό αν πει το "ναι", τότε θα έχει εξασφαλίσει τις κατάλληλες συνθήκες σε επίπεδο παραγωγής (budget, ηθοποιοί, τεχνικά μέσα, χρόνος δημιουργίας). Όσο για το "4χχχ4", η συμφωνία είναι να ολοκληρωθεί στα μέσα με τέλη Δεκέμβρη, οπότε δεν θα μιλάμε για διπλή, ταυτόχρονη παρουσία τού δημιουργού στο κανάλι.

Πάντως, ακόμη και να μην τα βρουν με τον Δημήτρη Αρβανίτη, θα αναζητήσουν νέες λύσεις. Σε καμία περίπτωση δεν θα δούμε κάποια κυπριακή ή ελληνοκυπριακή παραγωγή, αφού αποδείχθηκε πέρυσι πως δεν φέρνουν τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης.

3 σχόλια:

mana na είπε...

Το τατουάζ όμως που ομολογουμένως εγώ δεν το περίμενα φέτος τα χει σαρώσει ολα!Τι να λέμε όταν κάτι αξίζει δεν χάνεται κ έχει απήχηση

nicolios είπε...

Αυτο σημαίνει οτι θα σταματήσει η παρθένα ζωη;

Άγγελο Αρτεμιάδη είπε...

όχι οχι θα συνυπάρχουν και τα 2...

Bottom Ad [Post Page]