Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, παρουσιαστής του καινούργιου ριάλιτι του ΑΝΤ1 ,Nomads,
σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα ,Real News, μιλά για πρώτη φορά για τα νούμερα και την πρωτιά...

Σε αφορά η τηλεθέαση;  

Ξέρεις ότι ποτέ δεν χαϊδεύω τα αφτιά κανενός και δεν θα πω κάτι µόνο για τις εντυπώσεις. Είναι πολύ νωρίς ακόµα να µιλήσουµε για το πώς θα πάει αυτό το πρόγραµµα. Εµένα αυτό που µε ευχαριστεί είναι πως ό,τι αντιπάλους έχει απέναντί του -και δεν έχει µικρούς αντιπάλους, αλλά τεράστια projects- τα κερδίζει µε διαφορά σχεδόν 10 µονάδων. Τι άλλο να ζητήσω όταν υπάρχει τέτοιος ανταγωνισµός αυτή τη στιγµή;  

Τι θέλεις να υποσχεθείς στο τηλεοπτικό κοινό; Τι παραπάνω έχει να περιµένει;  

Ούτε µου αρέσει να υπόσχοµαι, ούτε µου αρέσει να προβλέπω. Εµένα η δουλειά µου είναι να παρουσιάζω, και προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό µου εαυτό.  

Τελικά το «Nomads» είναι καλύτερο από το «Survivor»;  

Μη µε βάζεις σε αυτή τη διαδικασία σύγκρισης. Αυτή τη στιγµή παρουσιάζω το «Nomads» και ακόµη και συναισθηµατικά είµαι δοσµένος σε αυτό. Το µόνο που µπορώ να σου πω είναι ότι το «Nomads» ανήκει στην επόµενη γενιά παιχνιδιών που ξεκίνησαν παγκοσµίως και περιέχουν πια και στοιχεία ντοκιµαντέρ αλλά και ταξιδιωτικής εκποµπής!  

Μπορεί ένα τέτοιο παιχνίδι να δηµιουργήσει έναν «ήρωα», όπως τον Ντάνο πριν από µερικούς µήνες; Υπάρχει τέτοιο πρόσωπο µέσα σε αυτό το ριάλιτι;  

Οι ήρωες γεννιούνται από τις καταστάσεις, από αυτά που συµβαίνουν γύρω µας. Οπότε ανά πάσα στιγµή µπορεί να γεννηθεί ένας ήρωας κι από εκεί που δεν το περιµένεις. Και ναι, πιστεύω ότι υπάρχουν δύο άντρες και δύο γυναίκες µέσα στο «Nomads» που µπορούν να γίνουν ήρωες και ηρωίδες αντίστοιχα.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]