Μέσα από το δεύτερο προφίλ της στα social media η Ελένη Μενεγάκη έκανε γνωστή την έκκληση και την επιθυμία της από τον κόσμο και τις μανούλες-φανς της.


Η παρουσιάστρια του Alpha ανέβασε φωτογραφία της, έχοντας επεξεργασμένο το φόντο της με σχέδια μικρών παιδιών.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της , ζήτησε από τις μαμάδες που έχουν χαρισματικά παιδιά να στείλουν φωτογραφία ή βίντεο με το όνομα και το ταλέντο του παιδιού τους. Τα παιδιά που θα επιλεγούν είναι αυτά που θα εμφανιστούν στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη! 

Αναλυτικά η παρουσιάστρια ανέφερε:
 «Μεγαλώνεις κι εσύ ένα χαρισματικό παιδί;
 Παίζει τους αριθμούς στα δάχτυλα;
 Είναι εξπέρ στις ξένες γλώσσες και στη γεωγραφία;
 Κάνει μιμήσεις;
 Χορεύει εξαιρετικά;
 Καθηλώνει τους πάντες με την φωνή του;
 Μήπως είναι ο επόμενος Πικάσο;
 Γεννήθηκε για πρωταθλητισμό;
 Στείλε με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook φωτογραφία, βίντεο, το πλήρες ονοματεπώνυμό σου και την περιγραφή του ταλέντου του μικρού σου αστεριού ξεκινώντας με τη λέξη: “ΑΣΤΕΡΑΚΙ” ! Διεκδίκησε ΕΣΥ την ευκαιρία να δεις το ξεχωριστό αστέρι σου να λάμπει στο πλατό της εκπομπής μας».

 Δείτε την ανάρτησή της:

Μεγαλώνεις κι εσύ ένα χαρισματικό παιδί; Παίζει τους αριθμούς στα δάχτυλα; ✌ Είναι εξπέρ στις ξένες γλώσσες και στη γεωγραφία; 🌍 Κάνει μιμήσεις; 🎭 Χορεύει εξαιρετικά;💃 Καθηλώνει τους πάντες με την φωνή του; 🎤 Μήπως είναι ο επόμενος Πικάσο; 🎨 Γεννήθηκε για πρωταθλητισμό; 🏆 Στείλε με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook φωτογραφία, βίντεο, το πλήρες ονοματεπώνυμό σου και την περιγραφή του ταλέντου του μικρού σου αστεριού ξεκινώντας με τη λέξη: "ΑΣΤΕΡΑΚΙ" ! Διεκδίκησε ΕΣΥ την ευκαιρία να δεις το ξεχωριστό αστέρι σου να λάμπει στο πλατό της εκπομπής μας!🌟 #Eleni #EleniSocial #Contest #Kids #Love #Mommies #Stars #Talent
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni (@emenegaki_tvo) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]