Έκανε πρεμιέρα το νέο ριάλιτι ,SURVIVAL SECRET - Η εντυπωσιακή έναρξη κι όσα είπε ο Κώστας Σόμμερ...


Χθες, στις 20.00 ακριβώς, το νέο ριάλιτι επιβίωσης με τίτλο ,Survival Secret ,και με παρουσιαστή τον Κώστα Σόμμερ, έκανε τη πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του μέσα από τη συχνότητα του Ε. Το νέο
αυτό παιχνίδι περιπέτειας κι επιβίωσης ,που διαδραματίζεται στην Κουρούτα Πελοποννήσου, σήκωσε χθες αυλαία ,και το επεισόδιο ξεκίνησε με πλάνα από το πανέμορφο αυτό μέρος.

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής πήρε τον λόγο.Συγκεκριμένα, είπε:  «Καλησπέρα σας, κυρίες και κύριοι .Είμαι ο Κώστας Σόμμερ και σας καλωσορίζω στο Survival Secret. Βρίσκομαι σε μια πανέμορφη παραλία ανάμεσα στην Κυλλήνη και την αρχαία Ολυμπία, και αύριο θα υποδεχτώ 2 ομάδες παικτών ,που θα κληθούν να επιβιώσουν εδώ μέχρι και τον Δεκέμβρη».

Έπειτα, ο Κώστας Σόμμερ προλόγισε τον κάθε παίκτη, και μέσα από σύντομα βιντεάκια το κοινό γνώρισε και τις 2 ομάδες.  Να σημειώσουμε πως η μια ομάδα ,εκείνη των καθημερινών ανθρώπων ,είναι οι κόκκινοι, ενώ οι διάσημοι είναι οι πράσινοι.

Δες την πρεμιέρα:

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: