ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Και άλλο τηλεπαιχνίδι στο STAR;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Πρόσφατα γράφτηκε έντονα πως σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει στο STAR ένα νέο τηλεπαιχνίδι με τίτλο "In & Out", στο οποίο το χρηματικό έπαθλο μπορεί να αυξηθεί, να μειωθεί ή ακόμη και να μηδενιστεί ανά πάσα στιγμή.

Ο παίκτης έχει 14 επιλογές κρυμμένες σε βαλίτσες. Το ποσό εκκίνησής του είναι 5.000€. Μέσα στις βαλίτσες υπάρχουν χρηματικά ποσά, εντολές μείωσης του ποσού και μία κάρτα πτώχευσης. Σε κάθε γύρο ο παίκτης πρέπει να επιλέξει μία βαλίτσα για να κρατήσει (In) και μία για να βγάλει-αποφύγει (Out). Το παιχνίδι ολοκληρώνεται όταν τελειώσουν οι βαλίτσες ή όταν επιλεχθεί ως "In" η βαλίτσα με την κάρτα πτώχευσης. Ο παίκτης κερδίζει το ποσό με το οποίο έχει καταλήξει στο τέλος.

Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πρεμιέρα του τηλεπαιχνιδιού τον Οκτώβριο. Το tvnea.com διαψεύδει κατηγορηματικά την εν λόγω είδηση. Τo STAR έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα του συγκεκριμένου φορμάτ, ωστόσο δεν προβλέπεται άμεση ενεργοποίηση του στο πρόγραμμα του σταθμού. Ενδεχομένως, δηλαδή, να το παρακολουθήσουμε από το Β μισό της σεζόν, χωρίς και αυτό να έχει οριστικοποιηθεί.

Άλλωστε, τα στελέχη του σταθμού δεν θα έμπαιναν στη διαδικασία να να αρχίσουν να προετοιμάζουν ένα νέο τηλεπαιχνίδι, όταν ακόμα αναζητείται ο παρουσιαστής για το "Money Drop".


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !