Πολύς ντόρος έχει γίνει σχετικά με την ώρα προβολής της νέας πρωινής εκπομπής του STAR με τίτλο "Στη φωλιά των Κου Κου" και παρουσιαστές της Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη.

Το tvnea.com έχει όλο το ρεπορτάζ και το ιδιαίτερο παρασκήνιο. Η απόφαση του καναλιού της Κηφισιάς, μέχρι στιγμής, είναι πως το νέο πρωινό πρωινό θα ξεκινά καθημερινά στις 9 και θα ολοκληρώνεται στις 12. Φυσικά αυτό δεν είναι οριστικό, αλλά είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Στις 12 θα ακολουθεί το "Αλήθειες με τη Ζήνα" μέχρι και τις 2, ενώ άγνωστο παραμένει τι θα τοποθετηθεί στο slot 2 με 3. Πάντως είναι οριστικό είναι το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με την Πόπη Τσαπανίδου έχει "κλειδώσει" στις 3.

Το παρασκήνιο αναφέρει πως οι παρουσιαστές της εκπομπής (Κατσούλης-Καραβάτου) επιθυμούν να προβάλλεται στη ζώνη 9.30 με 12.30, ώστε να μην βρεθούν απέναντι από τον σαρωτικό Δήμο Βερύκιο στο "Happy Day".

H πρεμιέρα της εκπομπής θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μία εβδομάδα

Σίγουρα, η απόφαση αυτή έχει να κάνει με την έντονη επιθυμία της Ζήνας Κουτσελίνη να μείνει αμετακίνητη στη ζώνη προβολής, στην οποία είχε χτίσει το κοινό της επί δύο σεζόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]