STAR-SKAI: Θα έχουμε τη μάχη της μόδας;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα βρεθούν τη νέα τηλεοπτική σεζόν απέναντι δύο παιχνίδια μόδας. Αναφέρομαι στο "Shopping Star" του STAR και στο "My style rocks" του ΣΚΑΙ.

Το πρώτο την περσινή χρονιά ξεχώρισε και κατάφερε να σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης στη μεσημεριανή ζώνη,ενώ το δεύτερο είναι αρκετά φιλόδοξο και ακριβό project. Σίγουρα όλοι μας θέλουμε μία μάχη ανάμεσα σε αυτά τα 2 προγράμματα,διότι θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον νικητή και τον χαμένο.

Για την ώρα βέβαια δεν ξέρουμε αν θα δούμε τον συγκεκριμένο "πόλεμο" της μόδας και αυτό εξαρτάται 100% από το STAR. Ο ΣΚΑΙ έχει αποφασίσει πως το "My style rocks" θα προβάλλεται καθημερινά από τις 4 το απόγευμα μέχρι τις 7. Ακόμα βέβαια το κανάλι της Κηφισιάς δεν έχει γνωστοποιήσει τον προγραμματισμό του. Δεν έχει ξεκαθαρίσει η ώρα προβολής του "Shopping Star",όπως ούτε για τη νέα πρωινή εκπομπή των Καραβάτου-Κατσούλη,ούτε για το "Αλήθειες με τη Ζήνα",αλλά ούτε και για το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Πολύ σύντομα όμως θα πρέπει να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις,αφού βρισκόμαστε μία "ανάσα" πριν την έναρξη της νέας σεζόν...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !