Το κοινό έμεινε με το στόμα ανοιχτό παρακολουθώντας την συνέντευξη της Sinead O Connor και τα όσα εκείνη είπε για την σεξουαλική κακοποίηση και τα βασανιστήρια που υπέστη από την μητέρα της.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεοπτική εκπομπή του Dr. Phil στην μητέρα της Marie O’Connor και στον… «θάλαμο βασανιστηρίων» που είχε, μέσα στον οποίο την βασάνιζε και την κακοποιούσε μέχρι που εκείνη έφυγε από το σπίτι σε ηλικία 13 ετών.

«Δεν ήταν καλά στα μυαλά της, δεν ήταν καθόλου καλά. Θα έλεγα ότι ήταν «δαιμονισμένη». Aν και δεν πιστεύω σε τέτοια πράγματα. Είχε ένα θάλαμο, μια αίθουσα βασανιστηρίων. To απολάμβανε, χαμογελούσε όταν σε πονούσε. Έφυγα μακριά από το σπίτι στα 13 μου. Με έβαζε να λέω ξανά και ξανά ότι είμαι ένα τίποτα. Διαφορετικά με έδερνε».

 Η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε τον λόγο που ξύρισε το κεφάλι της, περιέγραψε την κακοποίηση που υφίστατο από τη μητέρα της και μίλησε για την ψυχολογική της κατάρρευση.

«Η αδελφή μου είχε τα πιο όμορφα μαλλιά, λαμπερά κόκκινα μαλλιά, μαλλιά τα οποία θα ζήλευε ο οποιοσδήποτε. Αλλά η μητέρα μου θεωρούσε ότι τα μαλλιά της ήταν άσχημα, φρικτά και απωθητικά. Και άρχισε, όταν είχα μακριά μαλλιά, να μας συστήνει ως την όμορφη και την άσχημη κόρη της. Γι’ αυτό έκοψα τα μαλλιά μου. Δεν ήθελα να είμαι όμορφη!», ανέφερε.

Ωστόσο, προχωρώντας ακόμα παραπέρα, η Sinead εξομολογήθηκε ότι αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της προκειμένου να μην πέσει θύμα βιασμού! «Ήταν επικίνδυνο να είμαι όμορφη, γιατί με βίαζαν και με παρενοχλούσαν όπου κι αν πήγαινα. Δεν ήθελα να με βιάζουν ή να με παρενοχλούν, δεν ήθελα να ντύνομαι σαν κορίτσι, δεν ήθελα να είμαι όμορφη. Κάποια κορίτσια σε χτυπάνε αν είσαι κι εσύ όμορφη», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]