Τα πάνω-κάτω έρχονται στην prime time του ALPHA και τα δεδομένα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές αλλάζουν ριζικά. Το "Τατουάζ" θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα,Τρίτη και Τετάρτη με διπλά επεισόδια στο slot 9 με 11 και αυτό θα συμβεί μόνο για το πρώτο διάστημα (αυτό αρχικά είχε εννοηθεί),αλλά για όλη τη σεζόν.

Οι δύο κωμικές σειρές του σταθμού ("Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα" και το "Σόι σου" θα προβάλλονται,σύμφωνα με τη "Real Life" και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Η πρώτη σειρά στις 9 το βράδυ και η δεύτερη στις 10.

Το "Πάμε Πακέτο" μεταφέρεται από το καθημερινό πρόγραμμα σε αυτό του Σαββατοκύριακου και η ημέρα προβολής θα είναι η Κυριακή και όχι Σάββατο, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το tvnea.com (δες εδώ). Έτσι η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα βρεθεί απέναντι από το "Sunday live" των Μακρυπούλια-Μουτσινά, αλλά και από το "Ελλάδα έχεις ταλέντο".

Από τις 11 και μετά θα προβάλλονται τα εξής προγράμματα: "Κόκκινο Νυφικό", "Παραμύθι αλλιώς" "Ελληνοφρένεια", "Αυτοψία", "360 μοίρες" και "Φως στο τούνελ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]