Δες αναλυτικά τη διαδικασία αλλά και τους σκληρούς κανόνες του 'Nomads'...

0

Το ριάλιτι, «Nomads» ,ανοίγει αυλαία σε λίγο καιρό και ήρθε η ώρα να μάθετε τους κανόνες του παιχνιδιού.Οι 21 παίκτες καλούνται να προσαρμοστούν σε μία εντελώς άγνωστη γι’ αυτούς
καθημερινότητα και να δοκιμαστούν σε μία σειρά αγωνισμάτων, που θα τους εξασφαλίζει κάθε εβδομάδα τη διαμονή τους, την πρόσβαση ή μη σε διαφόρων ειδών προνόμια, καθώς και την παραμονή ή την αποχώρησή τους από το «Nomads».

Αυτό που διαφοροποιεί ,όμως, το «Nomads» από οποιοδήποτε άλλο ριάλιτι περιπέτειας, είναι το στοιχείο της διαμονής καθώς και της καθημερινής αλληλεπίδρασης της ομάδας, που θα διαμένει κάθε εβδομάδα με τους ντόπιους, αντιμετωπίζοντας εντελώς διαφορετικές συνθήκες διαβίωσης, αλλά και μία ξένη σε αυτούς κουλτούρα.

Συγκεκριμένα, στην αρχή κάθε εβδομάδας οι 3 ομάδες θα διαγωνίζονται για τη διαμονή τους, μέσω μίας σειράς αγωνισμάτων. Η νικήτρια ομάδα θα εξασφαλίζει τη διαμονή της σε ένα πολυτελέστατο θέρετρο, όπου θα γεύεται τις απολαύσεις της τοπικής κοινωνίας και θα ζει την «καλή ζωή». Η ομάδα που έρχεται δεύτερη θα μεταφέρεται σε ένα τοπικό χωριό, για να ζήσει με τους ιθαγενείς. Θα συμμετέχει στις καθημερινές δουλειές του χωριού και θα πρέπει να αντεπεξέλθει στις αντιξοότητες, με αντάλλαγμα τη διαμονή της στην τοπική κοινότητα. Η τρίτη και τελευταία ομάδα θα «εξορίζεται» σε μία έρημο, όπου θα πρέπει να παλέψει για την επιβίωση της, αναζητώντας τροφή και βασικούς πόρους.

Στο τέλος της εβδομάδας, οι δύο ομάδες με τη χαμηλότερη βαθμολογία θα πρέπει να επιλέξουν ένα μέλος τους υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι δύο παίκτες προς αποχώρηση θα διαγωνίζονται με στόχο την παραμονή τους στο σόου, ενώ ένας θα αποχωρεί.

Μετά από μέρες θα έχουν παραμείνει μόνο 8 παίκτες και το «Nomads» θα μπει στην τελική του ευθεία. Ποιος θα είναι αυτός που θα καταφέρει να υπερβεί όλες τις προκλήσεις, τα εμπόδια και να βγει νικητής σε αυτόν τον αδιάκοπο αγώνα επιβίωσης;

Τηλέραμα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !