Και τον παλμό του
διαδικτύου επιθυμεί να "πιάσει" ο ΑΝΤ1, που σχεδιάζει να βγάλει online εκπομπές ως after show στις μεγάλες τηλεοπτικές του παραγωγές. Η αρχή θα γίνει με το "Nomads" . Το Netwix και ο ΑΝΤ1 ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν μία καθημερινή εκπομπή talk show η οποία θα μεταδίδεται μετά από κάθε επεισόδιο του "Nomads" ζωντανά μέσω facebook, Instagram, Youtube, αλλά και στην ιστοσελίδα του Netwix.

Την παρουσίαση θα αναλάβουν πρόσωπα από τον χώρο του ίντερνετ και στόχος είναι η online εκπομπή να "απορροφήσει" το τηλεοπτικό κοινό που βλέποντας το "Nomads" θα σχολιάζει παράλληλα στα social media.

Κάτι αντίστοιχο ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 και για την "Παρθένα Ζωή". Μαζί με την πρεμιέρα της σειράς (25 Σεπτεμβρίου), θα ξεκινήσει και η διαδικτυακή εκπομπή σχολιασμού των όσων γίνονται στο καθημερινό σήριαλ.  Την Online εκπομπή θα την αναλάβουν δύο νεαρές youtubers ( με αυτόνομη πορεία έως τώρα στο δικό τους κανάλι στο youtube), οι οποίες θα "υποδύονται" δύο κοπέλες στο γραφείο που συζητούν τις εξελίξεις στη ζωή της Ζωής, η οποία μένει έγκυος μετά από ένα ιατρικό λάθος.

Real Life- Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]