Mediatown: Δελτίο με προβλήματα, η 3η ώρα του Παπαδάκη, ANT1-SOS, παρεξήγηση στα νούμερα, trash Αννίτα, και τηλεοπτικό κουίζ!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
17




Είμαστε εδώ για ακόμη μία Τετάρτη! Ξεκινήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα και πραγματικά η χαρά μας δεν περιγράφεται με λόγια. Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη στη δική μας πρεμιέρα και υποσχόμαστε πως όλη τη χρονιά δεν θα σταματήσουμε να κάνουμε αυτές τις πολύ όμορφες βόλτες στην τηλεοπτική μας πόλη... ΞΕΚΙΝΑΜΕ!




"Πλατό-υπερπαραγωγή, γυρισμένη πλάτη, σκιά, και κακή προώθηση"


Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα το νέο και ανανεωμένο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου στη νέα του ώρα. Αρχικά, επιβάλλεται να τονιστεί πως ένα δελτίο ειδήσεων θέλει πολύ χρόνο για να "χτίσει" κοινό και δεν γίνονται...θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη! Ο κόσμος που βλέπει φανατικά ειδήσεις διαφέρει από αυτόν που παρακολουθεί πρωινά, σειρές και σόου. Ένα δελτίο έχει συνήθως σταθερούς τηλεθεατές, οι οποίοι δεν φημίζονται ότι αλλάζουν εύκολα τις συνήθειές τους.

Όσον αφορά τη θεματολογία, νομίζω ότι εκεί τα πράγματα δεν άλλαξαν ιδιαίτερα. To πολιτικό ρεπορτάζ κυριαρχεί, κάτι που είναι άκρως λογικό αφού σε αυτό έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις του κοινού ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Η εικόνα του δελτίου έχει θετικά στοιχεία. Το σήμα είναι συμπαθητικό, ωστόσο, δυστυχώς
ακολουθείται πάλι το μπλε στοιχείο. Ήταν αρκετά σκοτεινό και κακοφωτισμένο. Για παράδειγμα, ήταν κάποια στιγμή όρθιος ο δημοσιογράφος, Νικόλας Βαφειάδης, και πίσω του έκανε σκιά, κάτι που είναι τραγικό για ένα δελτίο ειδήσεων μεγάλου καναλιού (δείτε την εικόνα δεξιά).



Το ίδιο απαράδεκτο είναι να βλέπουμε και την πλάτη του Νίκου Χατζηνικολάου, όταν υπήρχε κάποια ζωντανή σύνδεση στο video wall (δείτε την εικόνα αριστερά). Πρέπει οπωσδήποτε σκηνοθετικά να βλέπουμε το πρόσωπό του.



To σκηνικό είναι πολύ καλό ,και ευτυχώς που, πλέον, οι ειδήσεις του ΑΝΤ1 δεν βγαίνουν από μία τρύπα. Το ότι ο παρουσιαστής είναι όρθιος  δεν είναι κακό, όμως, ακόμη και στο πιο άπειρο μάτι είναι πασιφανές πως η σκηνοθεσία "πάτησε" πάνω σε αυτή του ALPHA.

Ακόμη, θα ήθελα και κάποια θέματα πιο ανατρεπτικά. Δεν εννοώ σε επίπεδο ύφους θεματολογίας, αλλά στον τομέα των αποκαλύψεων. Οι ειδήσεις δεν πρέπει να περιορίζονται μόνο στο τι γίνεται στη Βουλή και ποιες είναι οι θέσεις των κομμάτων, αλλά χρειάζονται αποκλειστικά και πρωτογενή ρεπορτάζ που θα προμοτάρουν και επικοινωνιακά το Δελτίο και θα συζητιέται.

Τέλος, η αλλαγή ώρας δεν προωθήθηκε όσο θα έπρεπε. Το trailer ήταν αδιάφορο και δεν τονιζόταν η νέα ώρα, ενώ και χρονικά όλο αυτό θα έπρεπε να έχει επικοινωνηθεί από τον Ιούλιο, ώστε ο κόσμος σιγά σιγά να πληροφορηθεί.



"O Βερύκιος ρίχνει τον Παπαδάκη, που ρίχνει τη Σκορδά- Οι αλλαγές, οι ευθύνες και η πρότασή μας"

Μένω στον ΑΝΤ1! Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν και οι εκπομπές, "Καλημέρα Ελλάδα" και το "Το Πρωινό". Για την πρώτη ώρα της εκπομπής του Παπαδάκη δεν μπορούν να ειπωθούν και πολλά. Η αξία της είναι πολύ συγκεκριμένη, ωστόσο, ειδικά φέτος παρατηρείται ένα πρόβλημα. Ενώ η ενημερωτική εκπομπή σαρώνει τις δύο πρώτες ώρες προβολής της (η ζώνη 7 με 9), την τρίτη (η ζώνη 9 με 10) στα νεανικά κοινά τα νούμερα πέφτουν σε τεράστιο βαθμό. Κυμαίνονται από 5,8% μέχρι 9,5%. Αυτό δεν είναι τόσο σοβαρό πρόβλημα για το ίδιο το "Καλημέρα Ελλάδα", αφού οι πρώτες δύο θριαμβευτικές ώρες φέρνουν σαν τελικό μέσο όρο πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και στο νεανικό κοινό, το οποίο φέτος είναι και το ζητούμενο του ΑΝΤ1.

Το πρόβλημα της χαμηλής τηλεθέασης της τελευταίας ώρας του Παπαδάκη, εντοπίζεται στην πρωινή εκπομπή του σταθμού με τη Φαίη Σκορδά. Τα μονοψήφια που παίρνει ως lead in, "αναγκάζουν" το πρωινό να ξεκινά το πρώτο μισάωρό του με ποσοστά γύρω στο 11% με 13%. Η αξία της εκπομπής, ωστόσο, φαίνεται στη συνέχεια , αφού έρχονται τα 18άρια, τα 24άρια και τα 30άρια, όμως, εξαιτίας του παραπάνω προβλήματος, ο τελικός μέσος όρος είναι οριακά πάνω από το 20%. Νούμερα ναι μεν ικανοποιητικά, αλλά που σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτά που περιμένει και η ίδια η Φαίη από την εκπομπή της. Στην αρχή όλοι πίστευαν πως φταίει ο Βασίλης Καλλίδης, ο οποίος εμφανιζόταν στην έναρξη της εκπομπής. Από τη Δευτέρα, όμως, ο γνωστός σεφ εμφανίζεται στις 11 το πρωί και την πρώτα ώρα έχουμε πια την ενότητα των gossip, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα σάρωνε. Η εξέλιξη ήταν η προφανής:ο Καλλίδης στις 11 σάρωσε και το πάνελ σημείωσε τα χαμηλά νούμερα. 

Συμπέρασμα: Δεν φταίει κανένας Καλλίδης και κανένα πάνελ. Φταίει το πολύ χαμηλό lead in. Την τελευταία ώρα ο Παπαδάκης πέφτει πολύ, διότι απέναντι κυριαρχεί ο Δήμος Βερύκιος στο "Happy Day" και τα νούμερα του "Καλημέρα Ελλάδα" μεταφέρονται εκεί. Το στρατόπεδο της ενημερωτικής εκπομπής προσπάθησε να κάνει αλλαγές ,και μία από αυτές ήταν να βρίσκονται στο πλατό δυνατά πρόσωπα της ψυχαγωγίας. Τη Δευτέρα στις 9 ακριβώς εμφανίστηκε καλεσμένη η Ζέτα Μακρυπούλια (φωτογραφικό καρέ στη διπλανή φωτογραφία), αλλά τα ποσοστά δεν ξεπέρασαν το 6%. Προφανώς και η συγκεκριμένη λύση δεν θα αποδώσει. Χρειάζεται κάτι ευρηματικό, το οποίο να "κλέψει" μονάδες από τον Δήμο Βερύκιο. 


Μία ιδέα θα μπορούσε να ήταν να γίνεται μισάωρη τηλεοπτική-ραδιοφωνική σύνδεση με τον ραδιοφωνικό σταθμό, "Real Fm". Εκείνη την ώρα, εκπομπή κάνει το δίδυμο Καμπουράκης-Λυριτζής. Δεν θα είχε πολύ ενδιαφέρον να βλέπουμε τον Γιώργο Παπαδάκη να κάνει τον απολογισμό της επικαιρότητας με τους δύο εξίσου δυνατούς δημοσιογράφους; Η συγκεκριμένη συνεργασία θα ευνοούσε και τον ΑΝΤ1 και τον "Real fm" και θα δημιουργούσε σίγουρα τριγμούς στην αντίστοιχη τηλεοπτικό-ραδιοφωνική σύνδεση της της τηλεόρασης του ALPHA με το ραδιόφωνο του ίδιου σταθμού. 

Δεν θα θελα, πάντως, να μην κάνω και κάποια αναφορά στο πάνελ της Φαίης Σκορδά, το οποίο είναι πολύ δυνατό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και τα μικροπροβληματάκια. Ο Θέμης Γεωργαντάς είναι καλύτερος από ποτέ και φέτος φαίνεται να συμμετέχει ουσιαστικά στην εκπομπή με ατάκες και καυστικά σχόλια. Ο Κώστας Τσουρός έχει πολύ αιχμηρό σχόλιο και έχει ενδιαφέρον που είναι ο κακός της παρέας. Η Κλεοπάτρα Πατλάκη είναι από τις καλύτερες δημοσιογράφους της γενιάς της, ωστόσο, πρέπει να χαλαρώσει. Σίγουρα το περιβάλλον του ΑΝΤ1 είναι πολύ διαφορετικό από αυτό του Έψιλον, αλλά σε κάθε περίπτωση η ίδια μπορεί να ξεχωρίσει άνετα και στο νέο της τηλεοπτικό σπίτι. Είναι θέμα χρόνου να νιώσει έτοιμη να ξεδιπλώσει το ταλέντο της. Ο Άρης Καβατζίκης είναι μία σταθερή αξία και γνωρίζει πολύ καλά το lifestyle ρεπορτάζ. Τέλος, η Σοφία Σουντούρη με έχει εντυπωσιάσει με το πόσο διαβασμένη είναι και με το πόσο δυνατό ρεπορτάζ έχει, αλλά πολλές φορές στην προσπάθειά της να σχολιάσει καυστικά, χάνει το μέτρο και γίνεται...ο Παπανώτας του Πρωινού.




"SOS στον ΑΝΤ1! Είναι δυνατόν να γίνονται αυτές οι επιλογές;"


Θα μείνω λίγο ακόμα στον ΑΝΤ1...Ό,τι και να λέμε για ''Πρωινό'', ''Still Standing'' και σειρές, το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στην απογευματινή ζώνη 4 με 6. Εκεί το κανάλι έχει αποφασίσει να προβάλλει για 1,5 ώρα τους "Συμμαθητές" σε επανάληψη, και τα νούμερα είναι τραγικά. Τα 5άρια, 6άρια και 7άρια κυριαρχούν, και εγώ πραγματικά απορώ: Είναι δυνατόν ο ΑΝΤ1 να θέλει πάση θυσία την πρωτιά, να έχει εξασφαλίσει τόσο δυνατά προγράμματα και να επιλέγει σε μία τόσο σημαντική ζώνη (με αρκετό κοινό στο σπίτι) μία τέτοια αδιάφορη επανάληψη;

Γιατί κάποιος να θέλει να δει μία σειρά τόσο πρόσφατη; Χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως σωστές επιλογές θα ήταν σειρές όπως η "Εργαζόμενη Γυναίκα", ο "Πόλεμος των άστρων", "Θα βρεις τον δάσκαλό σου" και "Εγκλήματα". Υπάρχουν τόσα σήριαλ τις προηγούμενες δεκαετίες, τα οποία είναι εξαιρετικά και με σύγχρονο χιούμορ, και δεν έχουν προβληθεί πολλές φορές σε επανάληψη σε ζώνες υψηλής προβολής, όπως για παράδειγμα οι "Μεν και οι Δεν", τα "Φιλαράκια", το "Πάτερ Ημών" και το "Νταντά για όλες τις δουλειές". Μία καλύτερη επιλογή στην επανάληψη θα έφερνε σίγουρα τα διπλάσια νούμερα.

Δεν είναι μόνο το ότι για δύο ολόκληρες ώρες ο ΑΝΤ1 βυθίζεται στα μονοψήφια, αλλά και ότι το υπέροχο "Still Standing" λαμβάνει ένα τραγικό lead in. Το "Deal" εξασφαλίζει 23άρι από τις "Οικογενειακές Ιστορίες" και η Μπεκατώρου μόλις ένα 6%. Χρειάζεται επειγόντως αλλαγή, χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι πρωταθλητισμός, δεν γίνεται...



"Κάποιοι δεν έχουν μάθει να...διαβάζουν νούμερα!"

Φεύγω από τον ΑΝΤ1, αλλά μένω σε κάτι που αφορά τα νούμερα τηλεθέασης. Διάβασα την προηγούμενη εβδομάδα δεκάδες σχόλια σε αναρτήσεις του tvnea, με αφορμή την τηλεθέαση κάποιων προγραμμάτων, στα οποία κι αντιλήφθηκα πως δυστυχώς πάρα πολλοί δεν έχουν καταλάβει κάποια βασικά πράγματα.

Για παράδειγμα, γράφτηκε πως τα νούμερα είναι ψεύτικα για τον εξής λόγο: πως δεν είναι δυνατόν η Μπουσδούκου το πρωί να κάνει 20%, που εκείνη την ώρα δεν παρακολουθεί πολύς κόσμος τηλεόραση, ενώ το απόγευμα η Τατιάνα Στεφανίδου να σημειώνει μόλις ποσοστό της τάξεως του 12%, αφού εκείνες τις ώρες βλέπου τηλεόραση πολλοί περισσότεροι τηλεθεατές από ό, τι το πρωί. 

Έπεσαν τα μαλλιά μου μόλις διάβασα ένα τέτοιο σχόλιο. Πάμε ,όμως ,τα πράγματα να τα εξηγήσουμε απλά και κατανοητά, ώστε να μπορούν όλοι να διαβάζουν τα νούμερα όπως είναι και όχι όπως νομίζουν ότι είναι. Τα ποσοστά τα οποία παρουσιάζουμε είναι νούμερα επί των ανοιχτών δεκτών, δηλαδή το ποσοστό εκείνο από αριθμό των ατόμων που εκείνη την ώρα παρακολουθούν τηλεόραση. Δηλαδή, αν στις 10 ώρα το πρωί έχουν ανοιχτή την tv 100 άτομα, και η εκπομπή "Τώρα" σημειώσει 20%, σημαίνει πως από τους 100 τηλεθεατές οι 20 είδαν Σκάι, και ότι οι υπόλοιποι 80 παρακολούθησαν κάτι άλλο σε διαφορετικό κανάλι.

Πώς γίνεται ,λοιπόν, να συγκρίνουμε τα νούμερα μίας πρωινής εκπομπής με αυτά μίας απογευματινής εκπομπής; Δεν γίνεται αυτό το πράγμα, αφού άλλος αριθμός ανοιχτών δεκτών υπάρχει το πρωί και άλλος το βράδυ. Δεν γίνεται να θεωρούμε πως όσο περνάει η ώρα, θα μεγαλώνει και το ποσοστό της τηλεθέασης μίας εκπομπής. 



"Γίνεται να υπάρχει το 2017 ακόμα η εκπομπή της Αννίτας Πάνια;"

Το ότι το 2017 κάνει ακόμα εκπομπή η Αννίτα Πάνια είναι τραγικό! Το ότι τα νούμερα τηλεθέασης στο νεανικό κοινό δεν ξεπερνούν το 7%, είναι λογικό. Το ύφος της παρουσιάστριας, αλλά και το είδος των εκπομπών που παρουσιάζει είναι πολύ μακριά από το ζητούμενο της σύγχρονης τηλεόρασης. Είναι ένα στυλ ξεπερασμένο, το οποίο είχε ένα ενδιαφέρον τα χρόνια που δεν υπήρχε καμία αξιολόγηση στο τι βλέπαμε. Τότε που γελάγαμε με ανθρώπους που είχαν σοβαρά προβλήματα υγείας, και δεν είχαν σώας τας φρένας, ή τότε που θεωρούσαμε τη μαγκιά κάτι εναλλακτικό. 

Θα το καταλάβουν αργά ή γρήγορα και οι τηλεοπτικοί σταθμοί. Ένα πρόσωπο, που σάρωνε πριν 7 χρόνια, μπορεί να μην έχει τίποτα απολύτως στον τηλεθεατή του σήμερα. Διότι και ο κόσμος αλλάζει συνήθειες και διάθεση, αλλά και ότι πλέον στη μέτρηση έχει προστεθεί και νέο κοινό, το οποίο εξ αρχής έχει συμπεριλάβει την Αννίτα στην κατηγορία των trash προσώπων, που έβαλαν και αυτά το λιθαράκι τους για να χαρακτηριστεί από πολλούς η τηλεόραση ως κάτι παρακμιακό.






"Τηλεοπτικό κουίζ"

Πάμε και σε ένα σύντομο τηλεοπτικό κουιζάκι. Παρουσιάστρια αναγκάστηκε να δώσει συνέντευξη σε εκπομπή του καναλιού της, ενώ δεν ήθελε καθόλου. Ήταν κάθετη στο ότι δεν επιθυμεί να μιλήσει κάπου αλλού και ,όμως, πιέστηκε όσο δεν φαντάζεστε. Σκεφτείτε καλά! Δέχομαι τις προβλέψεις σας στο mail μου, το artemiadisangelos@gmail.com. Εκεί θα δώσω και απαντήσεις...



Αυτά τα ωραία και για σήμερα! Ελπίζω να σας ταξιδέψαμε όμορφα στην αγαπημένη μας τηλεοπτική πόλη και να περάσετε καλά. Ραντεβού την επόμενη Τετάρτη, που θα είναι και η πρώτη του Οκτωβρίου. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά και να μη ξεχνάτε πως το καλό θα νικήσει!

Δημοσίευση σχολίου

17Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. στη φωτογραφια φαινεται και η σκια του χατζηνικολαου. η μπεκατωρου παιρνει lead in απο το καφε της χαρας (17:30-18:00)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για την τατιανα γραφτηκε οτι κανει 12% οχι 20%. αν εκανε 20% δε θα ειχε κανεις αυτη την απορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το καλο θα νικησει ειναι ατακα της τσαπανιδου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το οτι τα gossip στο πρωινο σαρωναν την προηγουμενη εβδομαδα και οτι αυτη δεν πανε καλα το συμπερανες απο μια ημερα προβολης μετα την αλλαγη της σκαλετας; κατσε να περασει λιγος χρονος και βλεπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -4-6 ο Αντέννα πρέπει να κάνει νέσες τρελέ κωμωδίες ας πούμε για να κάνει το μπαμ βαρεθήκαμε τα ίδια και τα ίδια.
    -Αν αφήσω τον δέκτη ανοιχτό και φύγω μετράει εκείνος (τον αφήνω συνέχεια ανοιχτό μόνο το βράδυ τον κλείνω),οι περισσότεροι το κάνουν θα έλεγα.
    -Η Τελευταία ώρα του Παπαδάκη δεν είναι για να την βλέπεις ας συνδεθουν με real....
    Καλημέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν νομιζω, όμως, ότι χρειάζεται χρόνος για να διαπιστωθεί πως οτι και να μπει στην εκπομπή το πρώτο μισάωρο θα έχει χαμηλά νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Περα απο τα νουμερα η επαναληψη των "Συμμαθητων" μπορει να κανει κακο και στη νεα σειρα "Κατι χωρισμενα παλικαρια" αφου και στις δυο συμμετεχουν οι ΜαριοςΑθανασιου, Μαριαννα Τουμασατου, Σπυρος Πουλης, Κωστας Κοκλας. Οσο για το τηλεοπτικο κουιζ, υποθετω πως θα ειναι η παρουσια της Ζετας Μακρυπουλιας στην εκπομπη του Παπαδακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σκεφτομαι ποσο δικαιο εχεις για τις επαναληψεις του αντ1,τα φιλαρακια θα ηταν η καλυτερη επιλογη οχι μονο για απογευμα αλλα και για τις 2 το μεσημερι μιας και οι νεοι και τα παιδια που βλεπουν τοτε τηλεοραση δε θα τη ξερουν αλλα και αυτοι που την εχουν δει μπορει και να μη τη θυμουνται,αλλες καλες επιλογες θα ηταν το Ελλας το μεγαλειο σου,και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη ,Βοτκα πορτοκαλι,Οι μεν και οι δε,Τυχη βουνο ακομα και το κομμενο ααμρτημα της μητρος μου ενω για τη θεση των συμμαθητων ισως καλυτερη επιλογη ηταν η Λολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματικά πολύ αξιόλογη στήλη το mediatown !Τα όσα διάβασα με βρίσκουν κατα βάση σύμφωνη, όμως μπορώ να πω πως συμφωνώ περισσότερο με το παραπάνω σχόλιο που προτείνει την επανάληψη μιας σειράς σαν την Λόλα και όχι κάποια της προηγούμενης δεκαετείας την ώρα της επανάληψης των συμαθητών. Για την εκπομπή του Παπαδάκη θεωρώ πως η επανάληψη του μοτίβου της σύνδεσης με ραδιωφονικό σταθμό, όπως το βλέπουμε στον ALPHA, θα έμοιαζε με μια κακώς εννοούμενη "Copia" και ότι η περίσταση απαιτή πιο καινοτόμες ιδέες. Για την εκπομπή της Πάνια, το άρθρο με βρίσκει 100% σύμφωνη! Απευθύνεται στο κοινό μιας κοινωνίας που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα ζητούμενα της νέας εποχής, σίγουρα κάτι θα πρέπει να αλλάξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά μπορούνε να βάλουν όλες τις σειρές αν θέλουν.Ας είναι και 15ετίας δεν με χαλάει αρκεί να μην επαναλαμβάνονται συνεχώς όπως το καφέ της χαράς ας πούμε που το παίζουν μεσημέρι και ξημερώματα.Οι συμαθητές πριν λίγο καιρό τελειώσανε ας τους αφήσουν κανα δυό-τρία χρόνια στην άκρη να ξεχαστούν και βλέπουμε ύστερα....

    Η Προτασή μου είναι να ξεκινήσουν πχ με λαμψη/καλημέρα ζωή κλπ και μετά οι ποιο πρόσφατες.Με χαρά θα τις έβλεπα γιατί τις έχω ξεχάσει και να κόψουν τις γνωστές που παίζονται 10 και χρόνια ασταματητα.

    Προτάσεις να θες φίλε μου.... αλλά δεν μας ακούνε εκεί στον Αντέννα μου φαίνετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σε ευχαριστώ Melinant για τα όμορφα λόγια σου!

    Δεν νομιζω η "Λάμψη" και το "Καλημερα Ζωη" να ηταν καλες επιλογές. Καταρχήν, αν ξεκινήσει να τα προβάλλει ο ΑΝΤ1 θα τελειώσουν οι επαναληψεις σε 10 χρονια και βαλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κι ομως ειναι πολυ καλη ιδεα η επαναληψη μιας επιτυχημενης καθημερινης δραματικης σειρας οπως εκανε και το Mega με τη Ζωη της αλλης που σαρωνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολυ ωραιο το αρθρο σου. Μια παρατηρηση ωστοσο σχετικα με παπαδακη. Η εκπομπη απτις 9.40 και μετα ειναι μονο διαφημισεις. Λογικο να πεφτουν τοσο πολυ τα νουμερα εκεινες τις ωρες.. Ο προγραμματισμος τους ειναι διαφημισεις-γρρηγορος το πολυ 2-5 λεπτα αποχαιρετισμος-διαφημισεις-τιτλοι τελους-παλι διαφημισεις και μετα το πρωινο.Οποτε ισως με μια διορθωση στη ροη της εκπομπης να μπορει να συγκρατηθει λιγο η πτωση. Επισης, ειλικρινα ποιος βλεπει το Βερυκιο; γιατι κανει νουμερα; ειναι απαραδεκτος στη συνδεση του κατα τη γνωμη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το στούντιο του ΑΝΤ1 το βρίσκω αρκετά καλά, αλλά ο Χατζηνικολάου θα ήταν πιο καλό να κάθεται και να είναι όρθιος μόνο στην αρχή του δελτίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγω παλι πιστευω οτι για τον πολυ κοσμο σημασια δεν εχει αν ο παρουσιαστης εινσι ορθιος η καθιστος. Το στουντιο ηθελε οντως ανανεωση αλλα αυτο μονο δεν αρκει. Πρεπει να αλλαξει κ η ιδια η προβοη της ειδησης. Εγω προσωπικα εχω βαρεθει να ακουω την ιδια εισαγωγη στα βιντεο. Πχ στις εξωτερικες ειδησεις η δημοσιογραφος ξεκινα παντα με το "ειναι η στιγμη που.....". Συμφωνω οτι χρειαζονται επισης αποκαλυψεις κ αποκλειστικοτητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !