αυτή την περίοδο αναζητείται και το νέο όνομά του

Καθ’ οδόν για συνολικό επαναλανσάρισµα και ευρεία ανανέωση του προγράµµατος βρίσκεται το Μακεδονία TV.Αναζητείται ,όπως είναι γνωστό, νέο brand name για το κανάλι, ενώ έχει αποφασιστεί ότι η στόχευση του ανανεωµένου ψυχαγωγικού σταθµού θα είναι νεανική και θα απευθύνεται σε κοινό ηλικίας από 15 έως 34 ετών.

Πυλώνας του νέου προγράµµατος, που βρίσκεται ήδη στα σκαριά, θα είναι δύο καθηµερινά talk show, αλλά και δύο ριάλιτι που θα θυµίζουν τις νεανικές παραγωγές του MTV. Στόχος είναι να δοθεί έµφαση στο πρόγραµµα από τη µεσηµβρινή και ως τη late night ζώνη, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα τα νέα προγράµµατα θα τοποθετηθούν σε ζώνες από τις 4 το µεσηµέρι έως τις 2 µετά τα µεσάνυχτα.

Real News / Ναταλία Ανδρικοπούλου

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μετά το star που υπερτερεί σε full HD ακολουθεί αυτό το κανάλι του ομίλου Αντ1 το Μακεδονία Τν.Άψογη εικόνα σε ο,τι σειρά μεταδίδει σε native full HD.Έτσι το πρώτο κανάλι του ομίλου ο ΑΝΤ1 δεν μεταδίδει καθόλου προς το παρόν σε native full hd και το μακεδονία τν με τηλεθέαση 0.9% έχει εξοπλιστεί και δίνει άψογη εικόνα,τι γίνεται στον όμιλο αυτό κανείς δεν γνωρίζει δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά πάντως.

Ανώνυμος είπε...

Ορίστε κανάλι για το καφέ της χαράς και κωνν/νου Ελένης...
Ας το ενυσχίσουν με πολλά και διάφορα consept και ας βάλει και επαναλήψεις σειρωώ
μπας και γλυτώσουμε κάποτε...
Ας είναι ο Αντέννα με ποικίλο πρόγραμμα χωρίς επαναλήψεις και το Μακεδονία ας έχει καινούγια πράγματα αλλά και επαναλήψεις.Δεν με χαλάει....

Ανώνυμος είπε...

παιδιά με την προκήρυξη των αδειών από το ΕΣΡ μέχρι το τέλος του 2017 θα πρέπει να αποφασίσει ο όμιλος ΑΝΤ1 τι θα κάνει με το εν λόγω κανάλι,η χτυπάει άδεια πανελλαδική αλλά εκεί θα πρέπει το κανάλι να έχει τηλεθέαση γύρω στο 10% γιατί κάθε άδεια θα κοστίζει πάνω από 35 εκατ ευρώ ή χτυπάει θεματική άδεια οπότε φτιάχνει τον ΑΝΤ2 με θεματικό περιεχόμενο,εν πάση περιπτώση μετά τον διαγωνισμό επειδή κάθε σταθμός θα χρυσοπληρώνει την άδεια δεν υπάρχει περίπτωση να κρατάει κάποιος κανάλι με 0.9% τηλεθέαση θα μπαίνει μέσα άγρια,οπότε αυτά που γράφονται μην τα λαμβάνετε σοβαρά υπόψιν εκτός εάν δεν γίνει ποτέ ο εν εξελίξη διαγωνισμός από το ΕΣΡ.

Ανώνυμος είπε...

ποτε θα τα δουμε στον αερα;

Ανώνυμος είπε...

Χιλιες φορες επαναληψη Κων/νου και Ελενης παρα κατι σαχλο-εκπομπες. Το δειχνουν και τα νουμερα, μπορει καποιες περιοδους να ειναι πεσμενα, αλλα εδω και 17 χρονια ειναι πολυ καλα.

Bottom Ad [Post Page]