Mύρωνας Στρατής: «Αν νιώσω ότι κάποιος θέλει να με καβαλήσει, μάλλον θα το υποστώ»

Unknown
0

Ο Μύρωνας Στρατής προτιμά να δουλεύει με φίλους (κάτι που αποδεικνύει και η μακροχρόνια συνεργασία του με τον Ησαΐα Ματιάμπα) και ομολογεί πως δεν είναι ανταγωνιστικός.


«Κυρίως κάνω πίσω. Δεν μου αρέσει ο ανταγωνισμός ούτε οι εντάσεις. Αν νιώσω ότι κάποιος θέλει να με καβαλήσει, μάλλον θα το υποστώ και μετά θα απομακρυνθώ». Πόσο μοιάζουν με τον Ησαΐα; «Σε κάποια πράγματα είμαστε ίδιοι και σε κάποια άλλα τελείως αντίθετοι. Αλληλοσυμπληρωνόμαστε τρομακτικά πάνω στη σκηνή και αυτό είναι κάτι που το νιώθουμε. Έχουμε δεθεί, περνάμε πολύ χρόνο μαζί, μοιραία λόγω δουλειάς. Επειδή κάθε χρόνο παρουσιάζουμε ένα τελείως διαφορετικό πρόγραμμα, αυτό μας έχει ωριμάσει. Η σχέση μας είναι πολύ ιδιαίτερη. Είμαστε φίλοι, αλλά δεν κάνουμε παρέα εκτός σκηνής γιατί περνάμε πολύ χρόνο μαζί στη δουλειά μας».

Όπως είναι γνωστό, ένας από τους κολλητούς του Μύρωνα είναι και ο Άκης Πετρετζίκης. «Με τον Άκη μας δένει πολύ βαθιά φιλία και αγάπη. Με στηρίζει σε ό,τι κάνω κι εγώ αντίστοιχα εκείνον. Τον εκτιμώ πολύ και πιστεύω ότι είναι καταπληκτικός σε αυτό που κάνει. Τον γουστάρω σαν άτομο, αλλά και σαν επαγγελματία».

Αναρωτιέμαι αν έχουν σκεφτεί να κάνουν κάτι μαζί επαγγελματικά, αφού και ο Μύρωνας είναι δεινός μάγειρας. «Νομίζω πως στην παρούσα φάση θα του χαλούσα την εκπομπή» λέει γελώντας και συμπληρώνει: «Μου αρέσει πολύ η μαγειρική. Την τηλεόραση την έχω πάρει με φόβο, δεν έχω πάει ποτέ σε talent show, αν και μου αρέσει να τα βλέπω και μου έχουν γίνει προτάσεις. Έχω φλερτάρει και με τη Eurovision όταν μου έγινε πρόταση, αλλά με τρομάζει η υπερέκθεση, θέλω να κάνω βήματα που μπορώ να ελέγξω, με το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Επειδή όμως μου αρέσουν οι κόντρα ρόλοι, έχω σκεφτεί να κάνω κάτι σχετικό με τη μαγειρική!» καταλήγει.Αναρωτιέμαι πώς προέκυψε η σχέση του με την κουζίνα. «Είχα μια τυπική σχέση με τη γαστρονομία, μέχρι τη στιγμή που έφαγα με έναν πολύ κοντινό μου άνθρωπο σε ένα εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη, όπου το μενού είχε φτιάξει ο Λευτέρης Λαζάρου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πιάτο που μου έφερε: ριζότο με κυδώνια. Το δοκίμασα και έγινε μια έκρηξη μέσα στο μυαλό μου. Ήταν τόσο νόστιμο που σκέφτηκα πως όλο αυτό το διάστημα κάτι έχω χάσει. Από τότε ξεκίνησα να ταξιδεύω στο εξωτερικό πολλές φορές σε γαστρονομικούς προορισμούς».

People, Πρώτο Θέμα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !