Η οικογένεια του Leonard Cohen καλεί τους οπαδούς του από όλο τον κόσμο να συμμετέχουν μαζί με διάσημους μουσικούς και τον πρωθυπουργό του Καναδά για να τιμήσουν τη μνήμη του λογοτέχνη της μουσικής, στη συναυλία - αφιέρωμα με τίτλο «Tower Of Song», που θα πραγματοποιηθεί στο Bell Centre του Μόντρεαλ, στις 6 Νοεμβρίου.

Elvis Costello, Lana Del Rey, Feist, Philip Glass, Wesley Schultz, Jeremiah Fraites, Damien Rice, Sting, Patrick Watson και Adam Cohen -ο οποίος συνδιοργανώνει την εκδήλωση, είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που θα αποδώσουν φόρο τιμής, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλα ονόματα συμμετεχόντων.


«Ο πατέρας μου με άφησε με μια λίστα οδηγιών πριν πεθάνει. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως αν θέλουμε μια δημόσια εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του, να την πραγματοποιήσουμε στο Μόντρεαλ», δήλωσε ο τραγουδιστής - τραγουδοποιός Adam Cohen, ο οποίος βλέπει αυτή τη συναυλία ως εκπλήρωση των καθηκόντων του απέναντι στον πατέρα του.


Τα έσοδα από την εκδήλωση θα μοιραστούν σε καλλιτεχνικές Οργανώσεις του Καναδά, σε μια προσπάθεια να συνεχιστεί η κληρονομιά μεγάλων έργων, για τα οποία ο Leonard Cohen ανέφερε συχνά ότι του παρείχαν ουσιαστική υποστήριξη στα πρώτα βήματα της καριέρας του.

Η συναυλία - αφιέρωμα «Tower Of Song» θα σηματοδοτήσει την πρώτη επέτειο από τον θάνατο του Leonard Cohen και θα ξεκινήσει μια εβδομάδα εορτασμών μνήμης για τον μεγάλο τραγουδοποιό στο Μόντρεαλ. Ήδη, έχει ανακοινωθεί η λειτουργία έκθεσης με τίτλο «Leonard Cohen: Une brèche en toute chose / A Crack in Everything», στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Μόντρεαλ, η οποία θα ανοίξει για το κοινό στις 9 Νοεμβρίου.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]