Kαρφί μεγατόνων από τον Βερύκιο...

Χρηστος Γ
1
Η Τσιμτσιλή έτυχε να αναφερθεί στην Πάρο την οποία υπεραγαπά και περνά εκεί τα καλοκαίρια της και ο Δήμος είπε πως δεν αντέχει το συγκεκριμένο νησί, φυσικά και έσπευσε να τον... επαναφέρει στη τάξη και του υπενθύμισε πως μία φορά έχει πάει όλη κι όλη και πως αυτή ήταν Δεκαπενταύγουστος που γίνεται χαμός.
Και τότε τι είπε ο άνθρωπος, τι βόμβα εκτόξευσε: "'Οχι Σταματίνα μου δεν έρχομαι στη Πάρο, δεν μου αρέσει, άσε που βλέπω και τις βιλάρες και από την άλλη βλέπω τι έχει φύγει από το μισό... δις (!!!) του Alpha και σαλτάρω"!!!
Και θα μου πεις, γιατί αυτή η δήλωση είναι βόμβα μεγατόνων; Θα καταλάβεις το γιατί, αρκεί να σκεφτείς πως συνδέονται ο Alpha με την Πάρο, ποιό από τα λαμπερά του πρόσωπα έχει εξοχικό στο εν ΄λόγω Αιγαιοπελαγίτικο νησί και με ποιό πρόσωπο έχει πλέον η διοίκηση του Alpha πρόβλημα.
Και επειδή είμαι καλή στους γρίφους, θα προσπαθήσω να σου απαντήσω στο συγκεκριμένο γρίφο, αναφέροντας απλά, ότι σπίτι στη Πάρο έχει ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος εννοείται ότι δούλεψε επί σειρά ετών στον Alpha και πληρώθηκε αδρά (έτσι συμβαίνει με τα πρόσωπα επιπέδου Λαζόπουλου που κάνουν το κοινό να παραμιλά και τα μηχανάκια της Nielsen να λυγίζουν) και με τον Λάκη είναι γνωστό πως οι σχέσεις του καναλιού έχουν διαταραχθεί από πέρσι.
'Οπως είναι γνωστή και η "κόντρα" που υπάρχει ανάμεσα στο δημοφιλή ηθοποιό και στο Δήμο. Μία κόντρα η οποία κρατάει χρόνια, όπως η καλή κολώνια. Και αν κρίνουμε από τα σημερινά και δεν πέφτω έξω (γιατί μπορεί να μην έχω καταλάβει και σωστά...); Αυτή η τηλεοπτική κολώνια θα κρατήσει για πολλά ακόμα χρόνια... ( Νάνσυ Νικολαίδου/ Tlfe)

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν ξερω τι επαθε ο κοντομηνας. Εδω και 1-2 χρονια χαλασε τις σχεσεις του με τους παντες στον σταθμο (λαζοπουλος, διευθυντάδες, κορομηλα, πανια, μεχρι και την πιτσιρικα σπυροπουλου) χωρις να του εχουν κανει κατι κακο. Βλεπει εχθρους παντου (δυστυχως ο Βερυκιος ενισχυει την παρανοια του). Τα εχει με ολους. Επομενο θυμα θα ειναι η Μενεγακη, ειναι βεβαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !