Μελέτη–Μαροσούλης: H πρώτη συνάντηση, ο έρωτας και η συγκατοίκηση

Unknown
0

Είναι από εκείνα love stories που λατρεύουν τα Άρλεκιν και οι αμερικανικές αισθηματικές κομεντί. Από εκείνες τις ρομαντικές ιστορίες που θυμίζουν παραμύθια με πριγκιπόπουλα που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μιας γυναίκας. Όμως ποιος είπε αλήθεια ότι τα παραμύθια καμιά φορά δεν γίνονται πραγματικότητα;


Εκείνη γνωστή παρουσιάστρια, με μια ατίθαση στάση απέναντι στους κανόνες της σόουμπιζ, που την κυνηγούν τα φλας των παπαράτσι και μια γυναίκα που δύσκολα θα μπορούσε να δαμάσει ένας άντρας. Εκείνος γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας (έχει τις παραγωγές του θεάτρου Πειραιώς 131 και του θεάτρου Αθηνά), low profile με παραδοσιακές οικογενειακές αξίες που δε θέλει να έχει καμία σχέση με το χώρο της σόουμπιζ και δεν αγαπάει τις δημόσιες εμφανίσεις. Συναντήθηκαν τυχαία το Φλεβάρη όταν η Ελεονώρα Μελέτη πήγε στο θέατρο Πειραιώς 131 να δει την παράσταση “Οι από πάνω” του Νίκου Μουτσινά, με τη μητέρα της, την κουνιάδα της και μια φίλη της. Μάλιστα όταν εκείνος την πλησίασε για να την χαιρετήσει, εκείνη είχε μπερδέψει το όνομά του και τον αποκάλεσε “Πέτρο”. Δεν είχε καταλάβει ακριβώς ποιος ήταν. Η πρώτη συνάντηση ήταν τυπική, άλλωστε η Ελεονώρα τότε συζητούσε με δυο κανάλια για δουλειά (ήταν η περίοδος που συζήταγε για την πρωινή infotainment εκπομπή 11-1 στον Alpha και παράλληλα με τον ΣΚΑΙ) και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις ήταν σε προταιρεότητα. Τότε χάθηκαν οι δρόμοι τους.

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για εκείνους. Μια κοινή τους φίλη είχε κανονίσει ένα τραπέζι για φαγητό σε γνωστό εστιατόριο στο Κολωνάκι και βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Εκείνο το βράδυ ήταν μοιραίο. Όπως θα παραδεχτεί μια φίλη του ζευγαριού που ήταν εκείνη τη βραδιά εκεί «η έλξη ήταν πολύ έντονη από την πρώτη στιγμή. Εκείνος δεν μπορούσε να πάρει το βλέμμα του από πάνω της και είχε ένα διακριτικό φλερτ. Εκείνη την επόμενη μέρα που μιλήσαμε είπε ότι δεν είχε καταλάβει το ενδιαφέρον του. Όμως της άρεσε. Ναι, αναμφίβολα είχε γοητευτεί έστω και αν δεν μας το παραδεχόταν. Κάτι υποσυνείδητα την έλκυε στον Θοδωρή. Ήταν ο τρόπος του, η συμπεριφορά του, αυτά που της έλεγε».

Η χημεία τους έδεσε από την αρχή. Και η Ελεονώρα για τους ανθρώπους που την ξέρουν πολύ καλά ήταν για πρώτη φορά πραγματικά ερωτευμένη. «Ο Θοδωρής είναι ο μόνος άνθρωπος που κατάφερε να την κάνει να τον εμπιστευθεί, να την χαλαρώσει, να την γλυκάνει» λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το ζευγάρι. «Εκείνη είναι άλλος άνθρωπος, πιο ήρεμη, βλέπει τα πράγματα αλλιώς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που για πρώτη φορά η Ελεονώρα ανέβασε φωτογραφία μαζί με τον Θοδωρή από τον πρώτο καιρό που ήταν μαζί, κάτι που δεν συνήθιζε να κάνει. Στην αρχή κι εμάς μας ξάφνιασε το γεγονός, ότι δηλαδή δε δίστασε να μοιραστεί δημόσια τη νέα της σχέση. Δεν είναι του χαρακτήρα της. Γρήγορα όμως καταλάβαμε ότι ο Θοδωρής είναι ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος στη ζωή της».

Όλα έγιναν γρήγορα, κεραυνοβόλα. Τώρα μένουν μαζί στο σπίτι του στην Πεντέλη και είναι ελάχιστες φορές που ο ένας αποχωρίζεται τον άλλον, ίσως μόνο όταν τον Ιούλιο ο Θοδωρής πήγε στην Αυστρία για να διαγωνιστεί στους αγώνες Iron Man (αγώνες που περιλαμβάνουν κολύμπι, μαραθώνιο και ποδήλατο) ενώ πήγαν μαζί φέτος διακοπές στην Κρήτη. «Είχα καιρό να ακούσω έτσι την Ελεονώρα» θα πει μια καλή της φίλη. «Στις διακοπές της είχε μια άλλη φωνή, μια ιδιαίτερη γαλήνη, ναι, ήταν η πρώτη φορά που ήξερε κι εκείνη ότι είχε βρει τον άνθρωπο που θα ήθελε να τη συντροφεύει σε όλη της ζωή».«Όλα έγιναν αναπάντεχα, κανείς μας δεν το περίμενε» λένε οι άνθρωποι από το περιβάλλον της Ελεονώρας και του Θοδωρή. «Από την αρχή καταλάβαμε ότι αυτή η σχέση θα είναι σοβαρή αλλά κι εμείς ξαφνιαστήκαμε όταν είδαμε στο Instagram του Θοδωρή ότι της έκανε πρόταση γάμου. Όμως και η ίδια Ελεονώρα δεν είχε υποψιαστεί τίποτα. Ήταν Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και είχε κανονίσει να πάει σε ένα bbq με τους φίλους του Θοδωρή. Όταν επέστρεψαν σπίτι γύρω στα μεσάνυχτα, στην αλλαγή της ώρας όπου ξεκινούσε η μέρα των γενεθλίων της, εκείνος της έδωσε ένα μονόπετρο και της έκανε πρόταση γάμου. Εκείνη δεν σταμάτησε να κλαίει με λυγμούς. Δεν την έχουμε δει ποτέ περισσότερο ευτυχισμένη”.

Την επομένη μέρα την περίμενε και δεύτερη έκπληξη. Κατέβηκαν μαζί στο σπίτι των γονιών της στη Σαρωνίδα και ο Θοδωρής είχε κάνει πάρτι έκπληξη με τις δύο οικογένειες και πολύ στενούς φίλους. Ένα πάρτι που ξεκίνησε στις δυο το μεσημέρι και τελείωσε αργά το βράδυ. “Ήταν ένα ξεχωριστό πάρτι γενεθλίων” λέει η κοινή τους φίλη. “Από τα περσινά της γενέθλια μέχρι τα φετινά άλλαξε ολόκληρη η ζωή της, έγιναν τόσα πολλά γεγονότα που ακόμα και η ίδια δεν μπορεί να τα πιστέψει”.

People, Πρώτο Θέμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !