Μετά από αρκετό καιρό σχέσης αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους και να βαδίσουν σταδιακά προς το γάμο! Ο λόγος για ένα ζευγάρι που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια της κορυφαίας σειράς Game of Thrones.

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τον Jon Snow της σειράς, Kit Harington και την αγαπημένη του Rose Leslie. Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού οι δύο τους αρραβωνιάστηκαν, με τον 30χρονο ηθοποιό να κάνει πρόταση στην αγαπημένη του μετά από 5 χρόνια σχέσης.


«Είμαστε πολύ – πολύ ευτυχισμένοι. Επομένως μόνο αυτό θα πω», είχε δηλώσει λακωνικά για τη σχέση τους ο αγαπημένος ηθοποιός στο Esquire πριν λίγους μήνες.

Πολλοί τους ήθελαν να έχουν χωρίσει κατά διαστήματα, όμως με κοινές τους εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, είχαν φροντίσει να κλείσουν αρκετές κακές γλώσσες…

Άξιο αναφοράς είναι πως η Leslie έκανε την πρώτη της ερωτική σκηνή στην καριέρα της με τον Harington, για την οποία είχε δηλώσει: «Ήταν αρχικά πολύ περίεργο. Ωστόσο ήταν σημαντικό για τους χαρακτήρες και το κοινό να νιώσουν πόσο ερωτευμένοι ήταν οι ήρωες της σειράς. Τους βλέπουμε στο μικρόκοσμό τους, χωρίς εξωτερικά ενδιαφέροντα ή δυσάρεστες εκπλήξεις».

peoplegreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]