«Ο Μαρινάκης πληρώνει με τα λεφτά που οφείλει στους εργαζομένους στον ΒΗΜΑ FM»

0

Με χαρά μάθαμε ότι λίγες ώρες μετά τον έλεγχο που έγινε, από το ΣΕΠΕ, στον ραδιοσταθμό, «Βήμα fm», του Βαγγέλη Μαρινάκη, πληρώθηκαν οι συνάδελφοί μας των εφημερίδων του ΔΟΛ. Είναι
σαφές πως το γεγονός αυτό αποτελεί μια κίνηση αντιπερισπασμού του νέου ιδιοκτήτη του «Βήμα fm» μετά τη δημοσιοποίηση της ανάλγητης στάσης του απέναντι στους εργαζομένους του ραδιοσταθμού.

Η ΕΤΕΡ έχει επισημάνει στο παρελθόν, πριν τη διαδικασία της αδειοδότησης που ακυρώθηκε, πως δεν πρέπει να συγκεντρώνει ένας επιχειρηματίας πολλά Μέσα Ενημέρωσης. Δυστυχώς αυτό συνέβη στην περίπτωση του ΔΟΛ με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται αλαζονικές συμπεριφορές από ανθρώπους που ξαφνικά «βγαίνουν μπροστά».

Έτσι ,ο Βαγγέλης Μαρινάκης «πληρώνει» με τα λεφτά που οφείλει στους εργαζομένους του «Βήμα fm» αυτούς των εφημερίδων, και μάλιστα τους δίνει και κάτι παραπάνω αλλά θα το συμψηφίσει αργότερα. Οποία γενναιοδωρία…

Το χειρότερο, όμως ,είναι πως κάποιοι θεωρούν πως η κίνηση αυτή μπορεί και να αποτελεί την απαρχή ανάκαμψης και δεν βλέπουν πως αποτελεί τη συνέχεια του δράματος του ΔΟΛ. Όσον αφορά δε τα καινούργια και καθαρά γραφεία των Νέων και του Βήματος καλύτερα να μην μιλήσουμε για τη σημειολογία τους, που αντανακλάται και στο περιεχόμενό τους, άλλωστε τι είμαστε εμείς μπροστά στον Ουμπέρτο Έκο;Πραγματική είδηση θα είναι εάν εκπρόσωπος του Βαγγέλη Μαρινάκη παρουσιαστεί στην τριμερή συνάντηση που τον έχουν καλέσει τα Σωματεία των εργαζομένων και το Υπουργείο Εργασίας (για δεύτερη φορά) ώστε να μας απαντήσει, χωρίς τερτίπια, τι σκοπεύει να κάνει με το «Βήμα fm» και τους εργαζομένους του.

Ανακοίνωση ΕΤΕΡ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !