'Θέμα FM' :H απόφαση για τα πρόσωπα, οι νέες φωνές, και το πρόβλημα με τη συχνότητα...

0

Τελικά η μετάθεση το καλοκαίρι για το φθινόπωρο του ραδιοφωνικού project μεταξύ της εφημερίδας ,ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, και του τηλεοπτικού σταθμού, Action24, λειτούργησε θετικά, αφού η ιδιοκτησία
της εφημερίδας ορθώς αποφάσισε το νέο ραδιόφωνο να στελεχωθεί εκ των έσω. Και το πρόγραμμα με τις εκπομπές να βγει από τους δημοσιογράφους της εφημερίδας και όχι από εξωτερικούς συνεργάτες ,που και τον προϋπολογισμό θα επιβάρυναν, αλλά και το αποτέλεσμα θα ήταν αμφίβολο.

Άλλωστε, το staff της εφημερίδας είναι υψηλών προδιαγραφών σε επίπεδο ρεπορτάζ και δυνατοτήτων. Επικεφαλής ,λοιπόν, του project (όχι ,όμως, και χωρίς μουρμούρες) τοποθετήθηκε ο Βασίλης Χιώτης ,που κατά κοινή ομολογία η θητεία του στον «ΒΗΜΑ FM» ήταν εξαιρετική.Κατά τα άλλα σημαντικός θα είναι ο ρόλος του διευθυντή της εφημερίδας ,Μπάμπη Κούτρα, όπως και των υπολοίπων δημοσιογράφων, Μάκη Πολλάτου, Γιάννη Μακρυγιάννη, Γιάννη Αντύπα κ.α. .Στα θετικά σίγουρα είναι η απόφαση να μην ενταχθεί στην ομάδα των παραγωγών ο Τζίμης Πανούσης, όχι μόνο γιατί ο γνωστός καλλιτέχνης θα κόστιζε ακριβά, αλλά και γιατί έχει ξεπεραστεί από την εποχή αυτό που εκφράζει ραδιοφωνικά.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλά περισσότερα έχουν να προσφέρουν τα νέα παιδιά που εργάζονται στην εφημερίδα με τις γνώσεις και τη δημοσιογραφική τους εμπειρία στο ρεπορτάζ, ικανοποιώντας παράλληλα και το γενικότερο αίτημα για την ανάγκη ανάδειξης νέων φωνών στο ενημερωτικό ραδιόφωνο. Τέλος, να σημειωθεί ότι σχεδόν βέβαιη θεωρείται η παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στο πρόγραμμα του νέου ραδιοφώνου,αφού από την πρώτη στιγμή (όταν απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ) είχε δεχθεί πρόταση συνεργασίας από την ιδιοκτησία της εφημερίδας.

Συμπερασματικά, η προσπάθεια διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχει το project σε ένα ραδιοφωνικό περιβάλλον που ανακυκλώνεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια, αντιγράφοντας ο ένας τον άλλον και με εκκωφαντική την απουσία νέων προτάσεων! Αφού ,ακόμη και οι νέες ,φετινές, αφίξεις στον ραδιοφωνικό χάρτη βασίζονται σε παλιές και ξεπερασμένες συνταγές! Το νέο ραδιόφωνο ,όμως, προϊόν της συνεργασίας του «ΘΕΜΑΤΟΣ» με το Action24, έχει ένα συστατικό μειονέκτημα: η συχνότητά του βρίσκεται ψηλά στην μπάντα των FM και συγκεκριμένα στους 104.6, πράγμα εξαιρετικά προβληματικό για ενημερωτικό ραδιόφωνο, δεδομένου ότι οι προνομιακές συχνότητες είναι ανάμεσα στους 90 με 100!

Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !