Σε πολύφερνη νύφη εξελίσσεται ο τηλεοπτικός σταθμός «Έψιλον», και προφανώς ο λόγος είναι η νέα του ιδιοκτησία, διότι πριν περίσσευε η καχυποψία! Δεν υπάρχει ,λοιπόν, αμφιβολία ότι ο
σταθμός από τη στιγμή που πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη ,αυτόματα απέκτησε άλλη λάμψη και άλλη αξία!

Τόση που πολλοί πλέον ερίζουν για μια θέση – όχι απλώς στον ήλιο του νέου «Έψιλον», αλλά δίπλα (στον ήλιο)! Ο λόγος δεν είναι για τις ουρές που σχηματίζονται (και λογικά) από δεκάδες ανθρώπους που αναζητούν εργασία, αλλά για τα κέντρα εκείνα που διεκδικούν τη διαχείριση του καναλιού για τα επόμενα χρόνια.

Οριοθετώντας τις περιοχές αυτές – σχηματικά-, θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για δύο κέντρα. Ένα με έδρα την Αθήνα και ένα άλλο με έδρα τη Βόρεια Ελλάδα. Και τα δύο διεκδικούν τον έλεγχο του νέου «Έψιλον». Αποκωδικοποιώντας ,λοιπόν, τη φυσιογνωμία τους, το πρώτο με έδρα την πρωτεύουσα – σχηματικά μιλώντας πάντα-, προσφέρει μεγαλύτερη λάμψη, απαραίτητη για το σπορ της τηλεόρασης, και το δεύτερο με έδρα τη συμπρωτεύουσα το χαρακτηρίζει περισσότερο η εσωστρέφεια. Ωστόσο, διαθέτει άλλα «χαρίσματα», αφού είναι πιο κοντά – γεωγραφικά τουλάχιστον-με τον ιδιοκτήτη του σταθμού! Παράλληλα ,όμως, λειτουργούν και μικρότερα κέντρα τα οποία μοιραία κάποια στιγμή θα διαλέξουν «στρατόπεδο».

Τέλος ,είναι δύσκολο να μιλήσει κανείς για προβάδισμα σε αυτήν τη φάση, διότι οι «ζυμώσεις» (για να το πούμε κομψά) είναι στο peak! Σύντομα ,όμως ,θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Πηγή:enimerosi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]