Σταθερά στην πρώτη θέση παρέμεινε το ''Πρωινό'' του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη Φαίη Σκορδά. Η εκπομπή πήρε το 23.7% στο σύνολο του κοινού ενώ στο δυναμικό κοινό έκανε 21.4%.
Η ενημέρωση στον ΣΚΑΪ με το ''Τώρα'' σημείωσε  20% στο σύνολο και 12,4% στο δυναμικό ενώ οι ''Αταίριαστοι'' ήταν στο 18,9%στο σύνολο και 6,9% στο δυναμικό κοινό.
Ο Alpha την ίδια ώρα έμεινε αρκετά πίσω με την εκπομπή ,''ALPHA Ρεπορτάζ'', αφού σημείωσε 10,7% στο σύνολο και 9,4% στο δυναμικό κοινό.
Η εκπομπή ,ΕΜΕΙΣ, στο Έψιλον σημείωσε μόλις 6,4% στο σύνολο και 4,7% στο δυναμικό κοινό.
ΠΗΓΗ: AGB Nielsen Media Research

2 σχόλια:

maria13 είπε...

Νομίζω πως είναι χαμηλά για πρώτη εβδομάδα, με όλη την περιέργεια που έχει ο κόσμος, με δυνατούς καλεσμένους και χωρίς ομοειδες προϊόν απέναντι. Θα περίμενα να είναι πιο κοντά στο 30. Μήπως μπορείς να γράψεις τί νούμερα κάνουν οι επαναλήψεις του Μέγκα;

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε τώρα... λίγο πολύ όπως τότε που ήταν το μέγκα με εκπομπή θα είναι και κάπως διαφορετικά γιατί το άλφα μπήκε στο παιχνιδι με το ρεπορτα< του που μόλις ξεκινήσει και το Σταρ φέτος θα γίνει το έλα να δεις σε εκείνη την ζώνη.
Αν και νωρίς είναι ακόμη προβλέπω Φαίη πρώτη και Κατσούλης/Καραβάτου δεύτεροι θα βγούνε και ενώ οι άλλοι θα πάνε ποιο χ΄αμηλά ακόμη και στις ίδιες θέσεις θα είναι.....
Πάμε και στοίχιμα αν θέλετε...
Εδώ είμαστε αν πέσω έξω!

Bottom Ad [Post Page]