Είναι από εκείνες τις -ελάχιστες- παρουσιάστριες που παραδέχονται ανοιχτά ότι τους ενδιαφέρουν τα νούμερα.

"Όχι απλά μ’ ενδιαφέρουν αλλά τα παρακολουθώ καθημερινά και στενά, τα μελετάω, τα αναλύω, τα ερμηνεύω, είναι άλλωστε το μοναδικό εργαλείο που διαθέτουμε προκειμένου να γνωρίζουμε αν βαδίζουμε σωστά, τι αρέσει στον κόσμο και τι όχι. Αν σου έλεγα πως είμαι υπεράνω και δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα θα σου έλεγα ψέματα. Επίσης διαφωνώ με αυτό που λένε “τριπάκι της τηλεθέασης”, δεν μπαίνεις σε κανένα τριπάκι αν σε ενδιαφέρει πραγματικά το πώς πάει η εκπομπή σου; Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που λένε πως δεν τα παρακολουθούν. Δεν θέλουν να ξέρουν πώς τα πάνε;", δηλώνει η Χριστιάννα Αριστοτέλους.


Πάντως όσες φορές απάντησε μέσα από την εκπομπή σε δημοσιεύματα και μάλιστα σε έντονο ύφος, είχε να κάνει με την τηλεθέαση της εκπομπής. Τόσο πολύ πονάει;

"Υπήρξαν ψευδή, παραπλανητικά δημοσιεύματα όπως υπάρχουν και παραπλανητικές ερμηνείες των νούμερων τηλεθέασης. Οι περιπτώσεις που αναφέρεις αφορούσαν κάτι πολύ συγκεκριμένο κι όταν συνειδητοποίησα πως πρόκειται για κάτι στημένο και κακοπροαίρετο σταμάτησα ν’ ασχολούμαι για να μην τους δώσω και αξία", λέει η ίδια στο Κυπριακό Tv Μανία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]