Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζεται το νέο ανατρεπτικό late night πρόγραμμα του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1. Ακούγονται πάρα πολλά αυτό το διάστημα για τη συγκεκριμένη εκπομπή και το tvnea.com ξεκαθαρίζει τι ισχύει και τι όχι.

Να ξεκινήσουμε από το ότι είναι πλέον οριστικό πως θα προβάλλεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 12 ώρα και όχι Τετάρτη και Πέμπτη όπως γράφεται. Η Πέμπτη θα μείνει κενή για να επιστρέψει σε εκείνη τη μέρα το "The 2night show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου από τον Ιανουάριο.

Επίσης, να σημειώσουμε πως δεν πρόκειται να προστεθεί στην ομάδα της εκπομπής η δημοσιογράφος Μαρία Φραγκάκη. Οι δύο τους ξεκίνησαν από χθες τη ραδιοφωνική τους εκπομπή στο "Lampsi 923" και δεν αναμένεται και άλλη συνεργασία.

Ακόμα αναζητείται η όμορφη,σέξι και έξυπνη κοπέλα που επιθυμεί ο Γιώργος Λιάγκας να εντάξει στην ομάδα μπροστά από τις κάμερες. Στο πλευρό του θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Αφροδίτη Γραμμέλη. Ο Θανάσης Πασσάς θα κάνει τα εξωτερικά γυρίσματα, ενώ δεν αποκλείεται κάποιες φορές να βρίσκεται στο στούντιο.

Τέλος, αναφέρθηκε τις τελευταίες μέρες πως μπροστά από τις κάμερες θα βρίσκεται και ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης. Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Θα βρίσκεται πίσω από τις κάμερες και ο ρόλος του είναι να γράφει κείμενα για τα video της εκπομπής, τα οποία θα είναι άκρως χιουμοριστικά και καυστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]