Σπάνια σύμπραξη για τους σκοπούς του «Μαζί για το Παιδί»

Unknown
0

Σε μια ξεχωριστή συναυλία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», που στηρίζει 30.000 παιδιά, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ενώνουν τις φωνές τους, στο Ηρώδειο (Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Ακρόπολη), στις 27 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ.


Με μοναδική πορεία στο ελληνικό τραγούδι, οι δύο καλλιτέχνες, σε συνεργασία με εξαιρετικούς μουσικούς, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με τα καλύτερα τραγούδια τους, σε αυτήν τη σπάνια συνύπαρξη που παραπέμπει στα πιο κλασικά και αγαπημένα τραγούδια των τελευταίων δεκαετιών. 


Πέρα από την προσωπική τους διαδρομή, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έχουν και μεταξύ τους μια εκρηκτική συνεργασία, που πάει πίσω στον χρόνο, με τη «Σκόνη» με το «Διδυμότειχο blues», με τον «Παλιό στρατιώτη» και το «Ιπτάμενο χαλί».

Η συνεργασία τους σε αυτήν τη συναυλία είναι ένα σπουδαίο καλλιτεχνικό γεγονός, που γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερο, αφού έχει σκοπό να στηρίξει τα παιδιά που αγκαλιάζει το «Μαζί για το Παιδί». Οι διασκευές τους, τα καινούργια τραγούδια, τα απρόβλεπτα και οι κοινές ερμηνείες θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της μοναδικής φιλανθρωπικής βραδιάς.

Κοινωνική προσφορά σε παιδιά και νέους

Το «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια Ένωση μη κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο, εκ των οποίων τα 10.000 σε συστηματική βάση. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια. Το 2016, τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική του προσφορά.

Πληροφορίες

Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη - Αθήνα, τηλ.: 210 3241807. Τιμές εισιτηρίων: διακεκριμένη ζώνη: 70 ευρώ, Α΄ ζώνη: 50 ευρώ, Β΄ ζώνη: 30 ευρώ, άνω διάζωμα: 20 ευρώ, φοιτητικά: 15 ευρώ (διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό στο άνω διάζωμα).
Προπώληση εισιτηρίων: Ticket Services: Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), καταστήματα Public, τηλεφωνικά: 210 7234567 (Δευτέρα - Παρασκευή: 10.00 - 18.00, Σάββατο: 10.00 - 14.00), ηλεκτρονικά: ticketservices.gr και public.gr. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !